Crafty Sevenler Kulubu

ben diorum ki
bekle en az 1-2 gün
ne kan testi yapçan
haksız mıyım ?
bu belirtilerin hepsi psikolojik de oluo
hepsini aylarca o kadar çok yaşadım ki
biliorum ....

diyorum ya bende kan yaptırcam akşam negatif mi ondan sonra mıçarım böyle işe bırakıcam sizlerle sadece geyik muhabbeti asla girmem bi daha o konularada o psikolojiyede...

ben diorum ki
bekle en az 1-2 gün
ne kan testi yapçan
haksız mıyım ?
bu belirtilerin hepsi psikolojik de oluo
hepsini aylarca o kadar çok yaşadım ki
biliorum ....

:44::44::44::44::44:
haklısın ama insanın elinde değil işte.her ay aynı şeyleri yaşıyoruz yinede akıllanmıyoruz

yaptırma !!!!!!
lütfen
bekle !!!!
tamam mı kuşum benimmmm

akşama kadar psikolojim ne yönde olursa onu yapcam... söz veremem cnm.. inan çok gerildim ama.. doktora götürdüm bide hevesle sonuca bakmadımda doktor negatif diyince nasıl düştü suratım hala o düşüklükte...

sen bilin yavrum
ne diim

canım tickerine göre bugün ya da yarın adet olman gerekiyor.. çok aceleci davranmıyormusun? ben denememizin sadece ilk ayında test yaptım, hem doktor sana sormadı mı nekadar gecikti falan diye? ben kan vermeye gittiğimde adam dedi en az 1 hafta gecikmiş olması lazım 5 gün deseydin baktırmazdım dedi.. bu süre içerisinde düşükte olabiliyor ya hani.. o bakımdan.. zaten değerin düşük olunca bile doktor 1 hafta sonra yine gel kana bakalım der.. falan da filan... sen moralini yüksek tut tatlım.. sıkma canını.. çok acele ettin bence

haberleşiriz yine...

eee başka ne var ne yok.. kız crafty şu halimde bile seden tırstığımdan ocağa yazdım..

ben tırsıorummmmmmmm
regl e kaldı 10-12 gün
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tüptürcem ya ilaç başlıcak
şğneden de korkuorum
öle
gayrı işim çok o kadar

ben tırsıorummmmmmmm
regl e kaldı 10-12 gün
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tüptürcem ya ilaç başlıcak
şğneden de korkuorum
öle
gayrı işim çok o kadar

cnm sen bu ay başlıyorsun demi? ne güzel..en azından umudun var..
ben iyice umudumu yitirmeye başladım neden olmuyo diye düşünüp duruyorum.doktora gidelim diyorum eşim umursamıyor.biz çok çalışmadığımız için olmuyomuş.bu ay hergün yapacam bakalım olacakmı.deli ediyo bazen eşim beni..o hale işin keyif kısmında ya

amaaan :) takıntı yapma sende canım... keyif almana bak... olacağı varsa olur.. :) 2günde bir olsun bari... şipermenler sağlıklı olsun.. bak eşin nasıl rahatmış sende rahat ol.. stres teptiriyor bebiklerii

amaaan :) takıntı yapma sende canım... keyif almana bak... olacağı varsa olur.. :) 2günde bir olsun bari... şipermenler sağlıklı olsun.. bak eşin nasıl rahatmış sende rahat ol.. stres teptiriyor bebiklerii

haklısın canımda.biz hiç doğru düzgün doktora falan gitmedik.burada neler neler duyuyoruz.zaman kaybetmekten korkuyorum ben.sonra pişman olmayalımda.bir an önce gidelim doktora birşey yok derse tamam denemeye devam edelim.

bence de aslında önce doktora gidip bi sorun var mı diye baktırmak lazım
aksi takdirde denicen denicen olmııcak sonra doktora gidicen sorun varsa tedavi verecek
tedavi olacan yine denicen denicen denicen....
geçti mi sana 2 yıl

benim bir arkadaşım öyle oldu.
2 yıl istemediler.daha sonra 1 yıl kadarda denediler olmadı.sonra doktora gittiler kızda sorun varmış.doktor tedaviye başladı..nerdeyse 2 yıl daha geçti üstünden hala devam ediyo tedavisi.keşke evlenir evlenmez gitseydim doktora diyo kız.

ula evde bi sinek varr iştahla söle tahin pekmezi karıştırdım kaşıkla yiyodum pislik sen ac gözlü sinek gir içine düş :84::84::84::84::84:

nasip işte bebişim kimi de 5 yıl korunuyo bırakır bırakmaz hamile kalıyo
bilemiyosunki

ben bu ay diğer aylardan daha çok merak ediyorum
soğan kürü yaptım eşim de keçiboynuzu içti acep nooldu :18::18::18::18:
takvime bakıyorum test için ama daha çoookkk erken 9 gün var

ay yazdım yazdım sildim.. evlilikle birlikte cinsel hayat başlayınca hormonlar da alt üst olabiliyor.. her insan da zaten evlenir evlenmez çocuk yapmaya kalkışmıyor, o yüzden bu problemlerle karşılaşacağı aklının ucundan bile geçmiyor..
ben mesela doktor konusunda biraz gerikafalı gibiyimdir.. hayatımda hiç jinekoloğa gitmemiştim.. 2 ay üst üste kırmızı kartı yiyince bari normal muayene olayım da içim rahat etsin deyip gittim.. ne var ne yok baktılar :86::86: çok şükür No Problemo! :) ama adet düzensizliği var ona da ilaç yazdı.. diyorum ki eşimi de mi götürsem doktora ne etsem bu sefer de dükkan açtık diye bebek olayını askıya aldık.. dolayısıyle eşim de doktor moktor dan şimdilik kurtuldu.. tedbirli olmak güzel bişiy de işte.. ihmal ediyoruz kendi sağlığımızı

ula evde bi sinek varr iştahla söle tahin pekmezi karıştırdım kaşıkla yiyodum pislik sen ac gözlü sinek gir içine düş :84::84::84::84::84:

iyiki düşmüş kızım one bomba gibi
gözün döner valla bırak düz duvarı havaya tırmanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…