ben diorum ki
bekle en az 1-2 gün
ne kan testi yapçan
haksız mıyım ?
bu belirtilerin hepsi psikolojik de oluo
hepsini aylarca o kadar çok yaşadım ki
biliorum ....
ben diorum ki
bekle en az 1-2 gün
ne kan testi yapçan
haksız mıyım ?
bu belirtilerin hepsi psikolojik de oluo
hepsini aylarca o kadar çok yaşadım ki
biliorum ....
diyorum ya bende kan yaptırcam akşam negatif mi ondan sonra mıçarım böyle işe bırakıcam sizlerle sadece geyik muhabbeti asla girmem bi daha o konularada o psikolojiyede...
yaptırma !!!!!!
lütfen
bekle !!!!
tamam mı kuşum benimmmm
akşama kadar psikolojim ne yönde olursa onu yapcam... söz veremem cnm.. inan çok gerildim ama.. doktora götürdüm bide hevesle sonuca bakmadımda doktor negatif diyince nasıl düştü suratım hala o düşüklükte...
sen bilin yavrum
ne diim
akşama kadar psikolojim ne yönde olursa onu yapcam... söz veremem cnm.. inan çok gerildim ama.. doktora götürdüm bide hevesle sonuca bakmadımda doktor negatif diyince nasıl düştü suratım hala o düşüklükte...
haberleşiriz yine...
eee başka ne var ne yok.. kız crafty şu halimde bile seden tırstığımdan ocağa yazdım..
ben tırsıorummmmmmmm
regl e kaldı 10-12 gün
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tüptürcem ya ilaç başlıcak
şğneden de korkuorum
öle
gayrı işim çok o kadar
korkma bee korkulcak ne var ii düşün o iğne sana gülde diken gelecek...
ben tırsıorummmmmmmm
regl e kaldı 10-12 gün
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tüptürcem ya ilaç başlıcak
şğneden de korkuorum
öle
gayrı işim çok o kadar
cnm sen bu ay başlıyorsun demi? ne güzel..en azından umudun var..
ben iyice umudumu yitirmeye başladım neden olmuyo diye düşünüp duruyorum.doktora gidelim diyorum eşim umursamıyor.biz çok çalışmadığımız için olmuyomuş.bu ay hergün yapacam bakalım olacakmı.deli ediyo bazen eşim beni..o hale işin keyif kısmında ya
amaaan :) takıntı yapma sende canım... keyif almana bak... olacağı varsa olur.. :) 2günde bir olsun bari... şipermenler sağlıklı olsun.. bak eşin nasıl rahatmış sende rahat ol.. stres teptiriyor bebiklerii
haklısın canımda.biz hiç doğru düzgün doktora falan gitmedik.burada neler neler duyuyoruz.zaman kaybetmekten korkuyorum ben.sonra pişman olmayalımda.bir an önce gidelim doktora birşey yok derse tamam denemeye devam edelim.
bence de aslında önce doktora gidip bi sorun var mı diye baktırmak lazım
aksi takdirde denicen denicen olmııcak sonra doktora gidicen sorun varsa tedavi verecek
tedavi olacan yine denicen denicen denicen....
geçti mi sana 2 yıl
benim bir arkadaşım öyle oldu.
2 yıl istemediler.daha sonra 1 yıl kadarda denediler olmadı.sonra doktora gittiler kızda sorun varmış.doktor tedaviye başladı..nerdeyse 2 yıl daha geçti üstünden hala devam ediyo tedavisi.keşke evlenir evlenmez gitseydim doktora diyo kız.
benim bir arkadaşım öyle oldu.
2 yıl istemediler.daha sonra 1 yıl kadarda denediler olmadı.sonra doktora gittiler kızda sorun varmış.doktor tedaviye başladı..nerdeyse 2 yıl daha geçti üstünden hala devam ediyo tedavisi.keşke evlenir evlenmez gitseydim doktora diyo kız.
ula evde bi sinek varr iştahla söle tahin pekmezi karıştırdım kaşıkla yiyodum pislik sen ac gözlü sinek gir içine düş :84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?