günaydın canlar diğer topiğe yazdım buraya yazım içimde kalmasınev hanımlığından istifa ettim butik açıyoruz hep hayalini kurduğum kendime ait dükkan olayına giriyoruz çoookkk mutluyum birazdan çıkıp kiralık yerlere bakıcam bana dua edin emi canlarım bu işi becerebileyim
inşallah canım ankarada benim görebileceğim biyerde olsaydı kesin iş yapardın
bu aralar alışverişin dibine vurmaktayım
saç rengimi de değiştirmek istiyorum
dipteyim sondayım depresyondayımmm
günaydın potimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nassın iisin
benimde dip boyam geldi,aldim boyami,mecimi yapicam kac gündür bi türlü elim degmedi,(KENDI MECIMI KENDIM YAPARIM )bugün yarin yaparim insallah
günaydın cnm bnm nasılsın...
elin değmişken benim boya işini de halletsen ya bacı :) bende kendim yaparım da.. üşeniyorum.. hem güya boyamıcam diyorum.. bişi dürtüyor beni.. sanırım ufak tefek sırıtan beyazlar dürtüyor.. yaş 23.. 6-7 tane beyazım var ..
iyiyim canim,sen nasilsin,iki haftadir okullar tatildi burda,bugün acildi,oglusumu okula getirdim gece 3 te yattim,sabah 7 de kalktim,alismisim gec yatmaya,gerci zorlanmadim ama ,birazdan gelir mi uykum bilmiyorum
ahhh ahhh yakin olsak yapmazmiyim hic,bazi insanlarin saclari erken agariyo normal,olsun demokraside cagreler tükenmiyo,bizde boyuyoruz beyazlari,onlar ciksin dursun
Eray hayırlı olsun canım.Bol ,hayırlı kazançlar
Poticim sanada slm.yasini okudum üfledim canım sana doğru.Haberin ola.....
senin saç ne renk.. ne marka kullanıyorsun?
carafty dedigine göre
sogan kabugu rengiymis,
ben yurt disinda yasiyorum ,belki tr de yoktur,accent
sanırım benimkinin rengi de şu anda aynı :) intensive dark red rengini alıyorum palette nin.. diğerlerin rengi hoşuma gitmiyor.. hem ucuz hem de dayanıklı :) tabi rengi açılınca soğan kabuğu oluyor benimkide :)
ben bu sefer dunkel blond aldim,üzerinede mec aticam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?