Crafty Sevenler Kulubu

günaydın canlar diğer topiğe yazdım buraya yazım içimde kalmasın:1:ev hanımlığından istifa ettim butik açıyoruz hep hayalini kurduğum kendime ait dükkan olayına giriyoruz çoookkk mutluyum birazdan çıkıp kiralık yerlere bakıcam bana dua edin emi canlarım bu işi becerebileyim :71:

simdiden hayirli olsun canim,rabbim yüzünü kara cikartmasin insallah,

inşallah canım ankarada benim görebileceğim biyerde olsaydı kesin iş yapardın
bu aralar alışverişin dibine vurmaktayım:27::27::27::27:
saç rengimi de değiştirmek istiyorum
dipteyim sondayım depresyondayımmm:24::24::24:

benimde dip boyam geldi,aldim boyami,mecimi yapicam kac gündür bi türlü elim degmedi,(KENDI MECIMI KENDIM YAPARIM )bugün yarin yaparim insallah:21:

benimde dip boyam geldi,aldim boyami,mecimi yapicam kac gündür bi türlü elim degmedi,(KENDI MECIMI KENDIM YAPARIM )bugün yarin yaparim insallah:21:

elin değmişken benim boya işini de halletsen ya bacı :) bende kendim yaparım da.. üşeniyorum.. hem güya boyamıcam diyorum.. bişi dürtüyor beni.. sanırım ufak tefek sırıtan beyazlar dürtüyor.. yaş 23.. 6-7 tane beyazım var .. :(

elin değmişken benim boya işini de halletsen ya bacı :) bende kendim yaparım da.. üşeniyorum.. hem güya boyamıcam diyorum.. bişi dürtüyor beni.. sanırım ufak tefek sırıtan beyazlar dürtüyor.. yaş 23.. 6-7 tane beyazım var .. :(

ahhh ahhh yakin olsak yapmazmiyim hic,bazi insanlarin saclari erken agariyo normal,olsun demokraside cagreler tükenmiyo,bizde boyuyoruz beyazlari,onlar ciksin dursun:9:

iyiyim canim,sen nasilsin,iki haftadir okullar tatildi burda,bugün acildi,oglusumu okula getirdim gece 3 te yattim,sabah 7 de kalktim,alismisim gec yatmaya,gerci zorlanmadim ama ,birazdan gelir mi uykum bilmiyorum:37:

ninni söyliyim mi sana.... :9::9::9::9::9:

ahhh ahhh yakin olsak yapmazmiyim hic,bazi insanlarin saclari erken agariyo normal,olsun demokraside cagreler tükenmiyo,bizde boyuyoruz beyazlari,onlar ciksin dursun:9:

senin saç ne renk.. ne marka kullanıyorsun?

Eray hayırlı olsun canım.Bol ,hayırlı kazançlar

Poticim sanada slm.yasini okudum üfledim canım sana doğru.Haberin ola.....

selam kızlar...
sabahdan beri arıyorum anca bulabildim sizleri..
nasılsınız bakalım kızlar..
ben çok yorgunum bugün.yoldan direk işe geldim..
güzel bir ağrı doğubeyazıt seyahati oldu benim için kardeşçimide gördüm ohh :66:
yalnız yolda moralim bozuldu kırmızlar geldi yine :17:
artık vazgeçtim ben bu bebek işinden...
sizlerde ne var ne yok bakalım?

carafty dedigine göre

sogan kabugu rengiymis,:9:
ben yurt disinda yasiyorum ,belki tr de yoktur,accent

sanırım benimkinin rengi de şu anda aynı :) intensive dark red rengini alıyorum palette nin.. diğerlerin rengi hoşuma gitmiyor.. hem ucuz hem de dayanıklı :) tabi rengi açılınca soğan kabuğu oluyor benimkide :)

sanırım benimkinin rengi de şu anda aynı :) intensive dark red rengini alıyorum palette nin.. diğerlerin rengi hoşuma gitmiyor.. hem ucuz hem de dayanıklı :) tabi rengi açılınca soğan kabuğu oluyor benimkide :)

ben bu sefer dunkel blond aldim,üzerinede mec aticam,

aa ben yeni gördüm bu topiği:40:
hemen geleyim dedim:60:

Back