Crafty Sevenler Kulubu

günaydın ... güzel dileklerin için teşekkürler
brrr:18: çok soğuk ankara, ayaklarım buzzzz!

Günaydınnn... İvit.. şu anda bana gelen bilgilere göre 0 derece ve güneşli :) ama ben daha güneşi göremedim ankarada.. sis kalkamadı mahallemizdeeeennn.. soba da kendisini mi ısıtıyor beni mi anlayamadım:18:

ah ahh ankarada olsaydım da ayazında kalsaydım...

:76::76::76::76::76:

aman fıstığım takma... ben daha kötüsünü yaşadım.. mesai 9:00 başlıyor.. ben herzaman 9'a 15-20 kala ofiste oluyordum.. ve ankarada geçen kış ilk yağan kardan yollar berbattı trafik çok kötüydü buna rağmen 9'a 10 kala ulaştım ofise... ve patroniçelerimden biri gelmiş ÖZEL OTOSU ile sabahın 7sinde.. ve bana dedi ki sen herzaman bu saatte mi geliyorsun.. neymiş.. mesai 9 olabilirmiş ama ben en az yarım saat erkenden oraya gidecekmişim ofisi hazırlamak için sanki hamur yoğuruyoruz.. jaluziler açılacakmış çay demlenmiş olacakmış ta, cihazlar çalışır durumda olcak ta falan... ulen dedim (içimden) sonra dışımdan :) kusura bakmayın özel aracım dışarıdaki soğuk havaya yenik kaldı.. çalıştıramadım dedim.. şaka ile karışık. (ehliyetim yok, işe otobüsle gidiyordum - bunu da biliyordular)
. tabi ozaman dank etti kafasına sustu.. öf ne stresli günlerdi ya .. şükürler kurtuldum

Son düzenleme:
büyük konuşma büyük konuşma
daha ayaklarımın buzu çözülmedi brrrrrrrrrr:18::18::18:

çalıştığın yer nasıl bilmiyorum ama :) 2-3 dakikalığına kalorifer falan varsa.. çıkar ayaklarını ısıt.. kim ne diyecek.. sağlık sonuçta.. :)

erayım
gözün aydın
detay ver bakalım
nasıl bir butik
nerde açılacak vs vs

büyük konuşma büyük konuşma
daha ayaklarımın buzu çözülmedi brrrrrrrrrr:18::18::18:

doğma büyüme ankaralı olarak çok ii bilirim ankaranın ayazını ama şimdi o kadar çok özledimki ankarayı ANKARADAKİLERİ o yüzden her şeyine razıyım...

doğma büyüme ankaralı olarak çok ii bilirim ankaranın ayazını ama şimdi o kadar çok özledimki ankarayı ANKARADAKİLERİ o yüzden her şeyine razıyım...

ii kötü herkes memleketini özlüyor... ah bir de bana sor.. kocaman gümrük var aradaaaa...

günaydın canlar diğer topiğe yazdım buraya yazım içimde kalmasınev hanımlığından istifa ettim butik açıyoruz hep hayalini kurduğum kendime ait dükkan olayına giriyoruz çoookkk mutluyum birazdan çıkıp kiralık yerlere bakıcam bana dua edin emi canlarım bu işi becerebileyim

müsterinin eksik olmadığı bir satış merkezi...
o dediğini yapmam imkansız

ooy kötü ozaman.. sende benim gibi 2-3 saatte anca ısınanlardan ve hiç ısınamayanlardansın ozaman :) yapacak birşey yok, ama sıcak değil mi ki ora.. çözülür buzların

inşallah canım ankarada benim görebileceğim biyerde olsaydı kesin iş yapardın
bu aralar alışverişin dibine vurmaktayım
saç rengimi de değiştirmek istiyorum
dipteyim sondayım depresyondayımmm

saol canım büyük beden xxxl olanlar varya heryerde bulunmuyo bizim buralarda 46 beden ve sonrası yani izmitin şirin bi beldesinde açıcam inş

Eray'ım 42 beden haXXX adayı ben
4. ay sonunda gelir senden bol bol alışveriş yaparım artık :)
güzel şeyler al bak :) müşteri kaçırma

inşallah canım ankarada benim görebileceğim biyerde olsaydı kesin iş yapardın
bu aralar alışverişin dibine vurmaktayım
saç rengimi de değiştirmek istiyorum
dipteyim sondayım depresyondayımmm

hıh bende uğrardım belki :) 42-44 beden arasında gelip gidiyorum.. 40a düşüremedim gitti evlendiğimde 38di.. ööf öf depresyona girme.. en son depresyona girdiğimde en nefret ettiğim renge boyadım kızıl yaptım.. 3 buçuk senedir de kızıl kızıl dolaşıyorum :) ama artık boyamıcam diyorum en son ağustosta düğün vardı diye boyadım.. bakalım nekadan dayanabilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…