Crafty Sevenler Kulubu

kızlar ben bi baktım kardeşini seç,sitesine,ben muşta öğretmenlik yapıyorum buraya okadar çok yardım yapılıyor ki anlatamam evet ihtiyaç var ama maşallah ALLAH eksikliğini vermesin yardımda var,ancak iç anadolunun köylerinde torosların zirvesindeki köylerde bulunan öğrencilerin daha çok ihtiyacı var çünkü oralara bukadar yardım edilmiyor...lütfen söylediklerim yanlış anlaşılmasın yaşadığım bölge ile gözlemlemlerim bunlar...

dün gece yaptiniz bütün geyikleri,bu geceye geyik kalmadi dimi,nerdesiniz ulennnnn:84::84::84::84:

İyi insan olmak değil mi ana amacımız
özümüz yardımlaşma değil mi ?
Türk'üz biz, müslümanız hatta şükürler olsun ki
"komşusu açken tok yatan bizden değildir" diyen bir din yaşadığımız
hadi hepiniz benle bir olun.
Biz kardeş olduk burda, kardeşlerimizi çoğaltalım. Hepimiz birer kardeş seçelim.
Mektubumuzu yazalım, ihtiyaçlarını soralım.
Kardeşini Seç
hadi hepinizden bekliyorum birer kardeş seçmenizi.
ayda 20-30 tl ayırabiliriz eminim :)
bundan yaklasik 4 yil önce hem esim hemde ben kardes sectik kendimize mektuplastik bayram harcligi yolladim
derken giyim esyasi falanda gönderdim iki ayda bir 6 ayda bir gönderdim( gönderdiginiz kiyafetler bana olmadi kardesime verdim) falan dedi neyse her mektupta surekli maddi durumunun iyi olmadigini falan yaziyordu suerekli belli ediyordu yani ben zaten biliyorum iyi olmadigini elimden geldi kadar yardim etmeye calisiyordum bir seferin de fotograf makinesi istedi bir diger mektubunda cep telefonu istedi derken istekleri buyumeye basladi oysaki kadesini sec deki arkadaslar kesinle para göndermeyin kitap defter kalem yollayin diyorlardi onuda yaptim yolladim
esmin sectigi kardesde keza surekli buyuk seyler istemeye basladi bilgisayar falan anlayacagin biz ne diyecegimizi sasirdik esimle ben ben buyuk vaadlerde bulunmadik gereken neyse onu yaptik yaklasik iki yildir görusmuyoruz acikcasi isi maddiyata döktüler
ne yapacagimi sasirdim neden kaynaklandi derseniz yurtdisinda olmamizmi buyuk etken bilemiyorum cokmu zenginiz acaba onlara göre,ben ce hayir buradada buraya göre giderler var malesef her ülkede oldugu gibi
yorum istiyorum lutfen yardimci olunrmusunuzzz ben ne yapayimmmmm:58:

zeynep 2 tane dokumuş cnm
bana yazdı :)
tatilden geldin mi hoşgeldin

canım geldim ama pazar yine gidiyorum sınavım var onun için geldim :) 7 Yasin kaldıı o zamann hadi hayırlısıı ...Craftycim öpüyorumm canımmm ..Ben yinee kaçarr okulaa geç kaldımmm:70::70::70::70:

Canım feci halde fatih karadeniz pidecisinin trabzon peynirli pidesi çekiyor
ama ben ankaradayım:59::59::59:

ben de crafty severim :)))

bir hafta giremedim topice neler olmuş neler yeni topicler açılmış geyikler yapılmış ooo

Tahmin ettiğim yer cnm ...Ben de özlddim şimdi fatih i bak...Ben de tekirdağ dayım .

1 hafta istanbulda kaldık akşamları yemeğe hep fatihe geldik, muhteşem yerler var ya
1)pideci
2)sur ocakbaşı
3)saray sarma tatlısını da çok sevdim
4)bi lahmacncu var adını hatırlayamadım o:56::56::56:

1 hafta istanbulda kaldık akşamları yemeğe hep fatihe geldik, muhteşem yerler var ya
1)pideci
2)sur ocakbaşı
3)saray sarma tatlısını da çok sevdim
4)bi lahmacncu var adını hatırlayamadım o:56::56::56:

ben fatihte büyüdüm ailem hala orda.Memleketim güzeldir.Her şey elinin altında her yere yakındır.

kızlar demiştim ya dün eşimin amca oglu kız kaçırmış diye yarın nikahları varmı bu ne hız korktum valla en sona kalcam ben crafty nin söylememize izin vermediği konuda:1::1::1::1::1:

Back