Crafty Sevenler Kulubu

masallahhh diyorum,baskada bisi demiyom

keşke bizde maşallah diyebilsek...

:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
:104::104::104::104::104::104::104:
akşam balık pişircem ev resil kokcek yaaa bu kokuya formul bulan varmıııııııııııı

geçmişi oku püf noktaları bulacaksın...

seni seniiiii dün atıp tutuyodun süründürcem diye
yumurta bahane fif fik şahane dimiiiii

şebnem hanımm
bak gör önemimi
hıhhhhhhhhh
laf edion bide bana

kızım merak işte hanımlardaki senin elinden geçince kaçacak delik aralar..

kızımmmmmmmmmm
nie sen sessizsın
nie bulaşmıon bana
anam noldu sana

anca bitirdim geçmişi okumayı... ayrıca işe gel kaldım uyuya kalmışım uyandığımda sat 9 buçukdu ve ben işe geldiğimde saat 11 di.. ve patronum saat 10 buçukda aradı nerdesin die dedim küçükçekmecedeyim uyuyakalmışım die dedim siz geldiniz mi dediki ben dokuz buçukda geldim ohhh dedim şebnem sana kapak olsun... adam normalde 12 de gelir şansıma erken gelmiş..

GÜNAYDIIIN... (TÜNAYDIN)

kapak olsun bize
bundan sona 11:30 en geç kapayalım muhabbeti
cuma ctesi istediimiz kadan konuşuruz:)

varya gece topikte takılacağız diye sabah kalkamıyoz, bende sürünerek geldim okula..bi araba sürüşüm vardı sormayın..trafikte canlı bomba gibiydim...

tv de film var kadın adama diyokii senin karın kocamın kollarında
bende senin kollarındayım hadi öp beni sev benii
ne azgın karılar var yawwww

gece 12 de geldi sordum dedii şu geldim yanına sarıldım üff git başımdan dedin dedi adam ne alıngan oldu yaaa...

amannnn deseydin....siz tabi yeni evlisiniz adam hep ilgi ister...ayy ben kociş biraz horlasın hemen atarım yataktan

gece 12 de geldi sordum dedii şu geldim yanına sarıldım üff git başımdan dedin dedi adam ne alıngan oldu yaaa...
ayyyy kızz adam ilgi istemiş bende dün sabah uykumda konuşmuşum demişimki mühtesemsin süpersin bi yandanda gülüyomuşum ula ne gördüm ki acabaaa
kapak olsun bize
bundan sona 11:30 en geç kapayalım muhabbeti
cuma ctesi istediimiz kadan konuşuruz:)
yalaaaaaaaaaaaaaaaannnnn c.tesi ıssız ada gibi oluyo burasııııı
varya gece topikte takılacağız diye sabah kalkamıyoz, bende sürünerek geldim okula..bi araba sürüşüm vardı sormayın..trafikte canlı bomba gibiydim...

Canom senin bu halin nolcek gi,ya garip rüyalar görüyon,simdi bide rüyada konusmami cikti basimiza:18::18:

amannnn deseydin....siz tabi yeni evlisiniz adam hep ilgi ister...ayy ben kociş biraz horlasın hemen atarım yataktan

Kızımsende özelmi buluyon bunları
abes fılmler için özel uydumu taktırdın
türk sineması çok severim eski filmler fln hergün tv de veriliyooo napimmmm
ya medi bende grip oluyom...bi halsizlık sorma..ne oldu kız bize böyle...

kesin medi pc ye tükürmüştürrrrrr ordan kapmışındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…