• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

Crafty farkindamisin,yabanci kisler bakip bakip gidiyo,bisey yazmiyolar,:9:Diyolardir,bukadar kisa zamanda bu deliler ne cabuk kaynasti böyle:60:

bence craftyyi çözmeye çalışıyolardır
acep ünlü biri mi neden bu kadar seveni var bi günde kaç sayfa olmuş diyolardır:60:

Crafty farkindamisin,yabanci kisler bakip bakip gidiyo,bisey yazmiyolar,:9:Diyolardir,bukadar kisa zamanda bu deliler ne cabuk kaynasti böyle:60:

şu topicde bide sadece davet ettiğin kişiler görse yazılanı fln dadından yinmez
o zaman daa raat foto vs koyulur

he ya valla bakıp bakıp kaçıyoz napalım araya giremicez diye düşünüyoz zaar:) crafty severim çünkü ilk üye olduğumda bana tek cevap yazan oydu ilk sohbetimi onunla gerçekleştirmiştimmm yalnızlıktan acınacak hale gelmişim galiba :27::32:

o buranın muhtarı:1:
benim de ifademi o aldı

he ya valla bakıp bakıp kaçıyoz napalım araya giremicez diye düşünüyoz zaar:) crafty severim çünkü ilk üye olduğumda bana tek cevap yazan oydu ilk sohbetimi onunla gerçekleştirmiştimmm yalnızlıktan acınacak hale gelmişim galiba :27::32:

hey hey
bide bana yeniyi dışlıyosun derler
yazından bi ekran görüntüsü alem de elimde belgem olsun :)

gir araya gir
bizim aramıza girmek için ısrarlı olmaz lazım

Aaa niye yalniz olacakmissin,biz variz burda,takil bizee:4:

mıhtar güzelmiş beh
medi buni beğendiiiiiiiiiiii:21::21::21:
Goruntu(108).jpg

bunu da netten buldum mimik:)

Son düzenleme:
Ya bende şeyi merak ediyom sebnemmmm kocan niye küsmüş kız sana...

Back