Crafty Sevenler Kulubu

Günaydınnnn kızçelerrr... güneşli ama soğuk Ankaradan sesleniyorum.. hıh laptopumun "a"sına bişi oldu on kez baktım eksik "a" var mı diye...

2 gün giremedim.. ne var ne yok

Günaydınnnn kızçelerrr... güneşli ama soğuk Ankaradan sesleniyorum.. hıh laptopumun "a"sına bişi oldu on kez baktım eksik "a" var mı diye...

2 gün giremedim.. ne var ne yok

bende sana güneşli ama soguk istanbuldan sesleniyorumben iiyiyim sen nasılsınnnn

senn grıp hafıfledımı bıraz bakalım kensıne ıyı bakıyomusun?

ya tam olmadım daha süründürüyo olsam mı olmasam mı diye.. kocamda aynı patronum salya sümük hasta artık bugün yarın tam anlamıyla olurum ama dikkat etmeye çalışıyorum kendime bitki çaylarıyla falan..

senn grıp hafıfledımı bıraz bakalım kensıne ıyı bakıyomusun?

ya tam olmadım daha süründürüyo olsam mı olmasam mı diye.. kocamda aynı patronum salya sümük hasta artık bugün yarın tam anlamıyla olurum ama dikkat etmeye çalışıyorum kendime bitki çaylarıyla falan..

bu fasulyaaaa 7.5 liraaaa
vur patlasın çal oynasınn

bi ocaga bakam fasulyam yanmasın

bu fasulyaaaa 7.5 liraaaa
vur patlasın çal oynasınn

bi ocaga bakam fasulyam yanmasın

ooh mis gibi miss.. :) yanmasınn ha.

geçmiş olsun canım... bol bol limonlu bitki çaylarına dayan.. iyi ederç.. baktın geçmiyor tylol hot dene.. hemen dirilirsin... :119::119:

medimmm mistrallimm.. potim... siz nasılsınız kızlar..

inşallah yaaa...

selam cnm..
bende iyi sayılırım.atamadım gribi bir türlü üstümden.
sen nasılsın?neden yoktun bakayim 2 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…