• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crafty Sevenler Kulubu

20040806.gif

http://hakanchamber.sitemynet.com/mynet_resimlerim/8.gif
http://hakanchamber.sitemynet.com/mynet_resimlerim/post-9-1088425445.jpg

aralık ayıda cok bereketli değildi.
ocak da öle olmuş...
umutlar sevgülüler gününeeee...

buarada diğer topikten kahvekolike katılıyorum.
bizde eşimle uğrastık uğrastık bebeğimiz olmadı ama kasım ayında eşimde ben de çok yoğun bir iş hayatı gecirdik.
o ay yorgunluktan sızıp kalıyorduk.
ve bu yoğun tempoda sadece bir ayda 3 kes birlikte olduk.
ve bebeğimiz geldi.

bebek için çalışma yapmayın...
akışına bırakmak en iisi.
---sağlık problemi olanlar hariç---
ister istemez takıntı oluyor...

başka seylerle uğrasın hayatın tadını cıkarın...
e2 martha izleyin!!!:21:

aralık ayıda cok bereketli değildi.
ocak da öle olmuş...
umutlar sevgülüler gününeeee...

buarada diğer topikten kahvekolike katılıyorum.
bizde eşimle uğrastık uğrastık bebeğimiz olmadı ama kasım ayında eşimde ben de çok yoğun bir iş hayatı gecirdik.
o ay yorgunluktan sızıp kalıyorduk.
ve bu yoğun tempoda sadece bir ayda 3 kes birlikte olduk.
ve bebeğimiz geldi.

bebek için çalışma yapmayın...
akışına bırakmak en iisi.
---sağlık problemi olanlar hariç---
ister istemez takıntı oluyor...

başka seylerle uğrasın hayatın tadını cıkarın...
e2 martha izleyin!!!:21:

ivetmarthayı izliyorum en son ızledıgımde mehmet öz vardı bısuru koca göbüşlü kadın konu hamılelıktı peh:1:

Son düzenleme:
ne hamarat kadınım haaaa bi yandan ütü yapyom bi yandannn sizle konuşuyorum vayyy beeeee sizi ne çok seviyomuşum uzak kalamıyorum:52::52::52::52:

ben bugun catlatma iğnesi vuruldummm ıkı tanee nur topu gıbı yumurtam olusmus bakalım hayırlısı:46: doktor yarrın ve sonrakı gunlerde gun asırıı ılışkı dedıı:69:

ne hamarat kadınım haaaa bi yandan ütü yapyom bi yandannn sizle konuşuyorum vayyy beeeee sizi ne çok seviyomuşum uzak kalamıyorum:52::52::52::52:

amann yok o zaman ben ızlemeyımm bu gunlerde etrafımda e bı hamıle gormek ıstıom nede hamılelıkle ılgılı bısı ızzlemek:4::4:

sen kacıncı gun gıttıntakıbe şeker ılk hangı gn baslattı doktor

ikinci gun reglın ılk ay klomen kullandırıo iğne yok ıkıncı ay hem klomen hemde klomen kullandıktan bı hafta sonra da yumurta olusmussa kı benım olusmus iğne doktor bole yaptıı işte ayın 26 sındada gıdıcem progestorana bakıcak yumurta olusmus mu dıye acaba hamiş olursam o testte gozukur muu
pehhh ilişkiye gırdım hamıle kaldım bıde gozukur mu dıye dusunuom ne kadar uzak kelımeler benım ıcın bana ole gelıoo bı gece öle bı agladım kııı hıckıra hıckıraaa:5:

ama sımdı ıyıyım actım dorıtosumu ohhh aldım balıgı aksama da bı fırında hamsıı senlegıı yaptım mıı tamamdırrr iyyim iyiyimm:46:

ikinci gun reglın ılk ay klomen kullandırıo iğne yok ıkıncı ay hem klomen hemde klomen kullandıktan bı hafta sonra da yumurta olusmussa kı benım olusmus iğne doktor bole yaptıı işte ayın 26 sındada gıdıcem progestorana bakıcak yumurta olusmus mu dıye acaba hamiş olursam o testte gozukur muu
pehhh ilişkiye gırdım hamıle kaldım bıde gozukur mu dıye dusunuom ne kadar uzak kelımeler benım ıcın bana ole gelıoo bı gece öle bı agladım kııı hıckıra hıckıraaa:5:

ama sımdı ıyıyım actım dorıtosumu ohhh aldım balıgı aksama da bı fırında hamsıı senlegıı yaptım mıı tamamdırrr iyyim iyiyimm:46:

hah şöyle cnm..........................:93:

Back