Benim kızım 1 aydır alçıda. 2 ay sonra alçı çıkacak inşallah. Alçı sonrası fizik tedavi alması gerekiyor tabiki. şimdi 20 aylık. yabancılardan özellikle de hastane ortamı ve doktorlardan çok korkuyor. Fizik tedavi başlaması gerektiği zaman kendine dokundurmayacak, ağlayacak, sızlayacak. Bu durumda bu iş nasıl olacak merak ediyorum. Ayrıca fizik tedavi yaklaşık ne kadar sürer?
merhaba anneler ben fizyoterapistim ve yaklaşık 5 yıldır cerebral palsy gibi çeşitli nörolojik hastalarla çalıştım şimdi bir bebeğim olduğu içn evdeyim eeğer isterseniz elimden geldiğince bilgilerimi paylaşabilirim hepinize çok geçmiş olsun.
evet canımpembe sortlu olan bacak kısmında cp var....bende cok dra gıttım onumuzdekı ay yedı tepede prof faık beye de gıdıcem ama bızım rontgenlerımız de sıkıntı cıkmadı bakalım ne dıcek dafo denen ayakkabı var bızım evet yanlıs bastıkca kalca cıkıgı olusabılıyo bu dendı bana ılerde amelıyat gerekebeılır dendı ama hersey beklemek zaman ne gosterecek dıye bu ay fızık tedavı merkezımı dgıstırdım ayakta tek baısna uç doryt dakıkaya kadar dengede durmaya basladı ve ıkı adım attı bakalım ıns fızyoterapıstımızde amelıyata gerek kalmadan yurumeyı basarabılırız belkı dıyor hayırlısı ıns ..senın kızın kısa zamanda toparlıcaktır ama alcıdan sonra cok ıyı fızık gerek daha etkılı olmasuı ıcın .saglık versın rabbım hepsıne canım gelısmelerı yaz utlaka merak edıyorum bızede gerekırse ılerde bılgım olsun ..ben netten cok arasturdım amelıyat sonunda basarı cok fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?