Bu konuya ne kadar taktınız böyle. Aşırı takıntılı birisinizKoskoca ülkemde teknolojinin tıppın cok ilerlemis olmasına rağmen ne estetik cerrahları ne dermatologlar küçücük kizimin kulağindaki kupe deliği için hicbirsey yapamicaklarini söylemesi beni yıktı
Herkesin kupe deligi minicikken kizimin küpe deligi kocaman goZukuyor gözüme napcam.
Önce kulak deldirmek için ideal zamanın ne zaman olduğunu araştırdaydınız keşke. İleride çocukla ilgili şeylerin vaktini araştırırsınız belki bu sayedeKoskoca ülkemde teknolojinin tıppın cok ilerlemis olmasına rağmen ne estetik cerrahları ne dermatologlar küçücük kizimin kulağindaki kupe deliği için hicbirsey yapamicaklarini söylemesi beni yıktı
Herkesin kupe deligi minicikken kizimin küpe deligi kocaman goZukuyor gözüme napcam.
Öyle her söylenene kulak asarsanız ömür geçmez. Hele böyle basit bir konuda.Derdim aslinda şu.ben kupeyi cikarsam eyvallah buyuyunce ayni yerden deldirir aorun yok.bana yeri yanlis olmus assadan olmus dedikleri icin dert yaptim
Amerkan başkanı dahil herkes bu konuya gelmeli ve çözüm üretmeliKüçücük iz için bu kadar dert edip cerrah, dermatolog araştıracağınıza bu takıntılı haliniz için psikolog araştırıp gitseymişsiniz daha mantıklı olurmuş.
Tam dokuz konu açmış bu kulak deliği ile ilgili, şaka gibi ama gerçek malesef.Amerkan başkanı dahil herkes bu konuya gelmeli ve çözüm üretmeli
Kendi zaten takıntılı. Bu küçücük meseleye öyle takmış ki kızı da takacakTam dokuz konu açmış bu kulak deliği ile ilgili, şaka gibi ama gerçek malesef.
Devlet büyükleri bu işe el atıp, tıp dünyasını harekete geçirmeli artık kesinlikle.
Küçücük iz için bu kadar dert edip cerrah, dermatolog araştıracağınıza bu takıntılı haliniz için psikolog araştırıp gitseymişsiniz daha mantıklı olurmuş
Gerizekali sen ne anlarsinKüçücük iz için bu kadar dert edip cerrah, dermatolog araştıracağınıza bu takıntılı haliniz için psikolog araştırıp gitseymişsiniz daha mantıklı olurmuş.
Sanane yorum yazmak icin yazmak zorunda deilsin işine bakTam dokuz konu açmış bu kulak deliği ile ilgili, şaka gibi ama gerçek malesef.
Devlet büyükleri bu işe el atıp, tıp dünyasını harekete geçirmeli artık kesinlikle.
Ben burada normal büyüklükte bir delik görüyorum. Sorununuz tam olarak ne hiç mi görünmesin. Eğer öyleyse mümkün olduğunu hiç sanmıyorum4 yasinda 2-3sene kupe takti
4 yasinda 2-3 sene takti kupe
Kendime anlatamiyorumki
Sizin anlamış haliniz bu mu?Gerizekali sen ne anlarsin
Amerkan başkanı dahil herkes bu konuya gelmeli ve çözüm üretmeli
Kaç yıllık üyesiniz. Şu yazıma bak. Ayıp ya. Bir de anne olacaksınız. Ne kadar takıntılı ve ağzı bozuk birisinizGerizekali sen ne anlarsin
E herhalde yaniğğğrahmetli başkan kenedy bile mi ?
E herhalde yaniğğğ
Çok çok kötü bir üslubunuz var. Çocuğun kulağında hicbirsey yok. Takıntı yapmışsınız resmen. Kendi kendinize sorun çıkarmayın. Meşgale bulun çocuğu rahat bırakınSanane yorum yazmak icin yazmak zorunda deilsin işine bak
Pele'yi bilmem ama bu konuyataçsız kral pele ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?