Çözümsüz

Koskoca ülkemde teknolojinin tıppın cok ilerlemis olmasına rağmen ne estetik cerrahları ne dermatologlar küçücük kizimin kulağindaki kupe deliği için hicbirsey yapamicaklarini söylemesi beni yıktı😭
Herkesin kupe deligi minicikken kizimin küpe deligi kocaman goZukuyor gözüme napcam.
Bu konuya ne kadar taktınız böyle. Aşırı takıntılı birisiniz

Koskoca ülkemde teknolojinin tıppın cok ilerlemis olmasına rağmen ne estetik cerrahları ne dermatologlar küçücük kizimin kulağindaki kupe deliği için hicbirsey yapamicaklarini söylemesi beni yıktı😭
Herkesin kupe deligi minicikken kizimin küpe deligi kocaman goZukuyor gözüme napcam.
Önce kulak deldirmek için ideal zamanın ne zaman olduğunu araştırdaydınız keşke. İleride çocukla ilgili şeylerin vaktini araştırırsınız belki bu sayede

Derdim aslinda şu.ben kupeyi cikarsam eyvallah buyuyunce ayni yerden deldirir aorun yok.bana yeri yanlis olmus assadan olmus dedikleri icin dert yaptim
Öyle her söylenene kulak asarsanız ömür geçmez. Hele böyle basit bir konuda.
Tekrar baktım oldukça normal görünüyor. Ama siz dert ediyorsanız, ki ediyorsunuz, çıkarın gitsin. İleride kızınız kendi karar verir ne yapacağına.

Küçücük iz için bu kadar dert edip cerrah, dermatolog araştıracağınıza bu takıntılı haliniz için psikolog araştırıp gitseymişsiniz daha mantıklı olurmuş.

Küçücük iz için bu kadar dert edip cerrah, dermatolog araştıracağınıza bu takıntılı haliniz için psikolog araştırıp gitseymişsiniz daha mantıklı olurmuş.
Amerkan başkanı dahil herkes bu konuya gelmeli ve çözüm üretmeli

arkadaslara katiliyorum 2 3 senedir takiyor demissiniz 1 yasinda mi deldiniz cocugun kulagini.
cocuk bu kendi cekerek de buyutebilir yada kosarken atlarken bir yere takilabilir.
ilkokuldayken 7 8 yaslarinda oldugu halde boyle kaza yasayan arkadasimiz vardi.
orayi kendi haline birakin takmayin bir daha sakın zaten asagidaymis allah korusun takilir bir yere kosarken oynarken goruntuden daha buyuk travma kalir cocuga.
ayrica goruntude ah vah edecek bir durum hic goremedim.
pek birsey belli degil.

Tam dokuz konu açmış bu kulak deliği ile ilgili, şaka gibi ama gerçek malesef. 😂

Devlet büyükleri bu işe el atıp, tıp dünyasını harekete geçirmeli artık kesinlikle.
Kendi zaten takıntılı. Bu küçücük meseleye öyle takmış ki kızı da takacak 🤦

Küçücük iz için bu kadar dert edip cerrah, dermatolog araştıracağınıza bu takıntılı haliniz için psikolog araştırıp gitseymişsiniz daha mantıklı olurmuş

Gerizekali sen ne anlarsin

4 yasinda 2-3sene kupe takti

4 yasinda 2-3 sene takti kupe
Ben burada normal büyüklükte bir delik görüyorum. Sorununuz tam olarak ne hiç mi görünmesin. Eğer öyleyse mümkün olduğunu hiç sanmıyorum

Back