Çözümsüz

Sürekli küpe kullanımı böyle gozukmesine neden olabilir veya biraz ağır bı kupeyse küpeyi çıkartın küçükse bir süre sonra kendiliğinden kapanır resim atabilir misiniz merak ettim de sakıncası yoksa sadece kulak kısmıni

Kupesini çikardim ama iz için cukur icin bisey yapamayiz dediler herkese her yere sordum daha napcam bilmiyorumki gitmedigim yer kalmadi cok uzuluyorum

Kupesini çikardim ama iz için cukur icin bisey yapamayiz dediler herkese her yere sordum daha napcam bilmiyorumki gitmedigim yer kalmadi cok uzuluyorum
Ne kadar büyük mesela resim atabilir misiniz kaç yaşında bide

4 yasinda 2-3sene kupe takti

4 yasinda 2-3 sene takti kupe
Cok sıkıntı değil bence çok büyukte değil uzun süre küpe taktigi için olmuş uzun sürede küpe takmasa o düzelecek bence çünkü yaşı küçük gelişimi devam ediyor ama bu süreçte küpe takmasın ozellikle ağır sallanan falan

Asla takmam küpe.buyusukce duzelir miki bilmiyorum.her aksam contrbax krem iz kremi ondan suruyorum.krem surmesem icim rahat etmiyor

insan dünyaya getirip yetiştirme sorumluluğu almış insanlar bu kadar saçma sapan davranışlar sergilememeli, yazık o cocuklara...

Bencede diğer arkadaşlara katılıyorum çok dert edecek büyüklükte değil bazı tanidiklarim var kulakları kupeden ikiye ayrılmış zamanında çok ağır küpeler takmışlar

Bencede diğer arkadaşlara katılıyorum çok dert edecek büyüklükte değil bazı tanidiklarim var kulakları kupeden ikiye ayrılmış zamanında çok ağır küpeler takmışlar
Hmm gecmis olsun onlara ne diyeyim banada asadan olmus az bisi yirtilirsa iyice ayrilir dediler ondan cikarttim

Hmm gecmis olsun onlara ne diyeyim banada asadan olmus az bisi yirtilirsa iyice ayrilir dediler ondan cikarttim
Takmayın o kadar küpe kullanmasın zamanla sıkıntı ortadan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…