Sürekli küpe kullanımı böyle gozukmesine neden olabilir veya biraz ağır bı kupeyse küpeyi çıkartın küçükse bir süre sonra kendiliğinden kapanır resim atabilir misiniz merak ettim de sakıncası yoksa sadece kulak kısmıniKoskoca ülkemde teknolojinin tıppın cok ilerlemis olmasına rağmen ne estetik cerrahları ne dermatologlar küçücük kizimin kulağindaki kupe deliği için hicbirsey yapamicaklarini söylemesi beni yıktı
Herkesin kupe deligi minicikken kizimin küpe deligi kocaman goZukuyor gözüme napcam.
Kupesini çikardim ama iz için cukur icin bisey yapamayiz dediler herkese her yere sordum daha napcam bilmiyorumki gitmedigim yer kalmadi cok uzuluyorumSürekli küpe kullanımı böyle gozukmesine neden olabilir veya biraz ağır bı kupeyse küpeyi çıkartın küçükse bir süre sonra kendiliğinden kapanır resim atabilir misiniz merak ettim de sakıncası yoksa sadece kulak kısmıni
Ne kadar büyük mesela resim atabilir misiniz kaç yaşında bideKupesini çikardim ama iz için cukur icin bisey yapamayiz dediler herkese her yere sordum daha napcam bilmiyorumki gitmedigim yer kalmadi cok uzuluyorum
4 yasinda 2-3sene kupe taktiNe kadar büyük mesela resim atabilir misiniz kaç yaşında bide
4 yasinda 2-3 sene takti kupeNe kadar büyük mesela resim atabilir misiniz kaç yaşında bide
Cok sıkıntı değil bence çok büyukte değil uzun süre küpe taktigi için olmuş uzun sürede küpe takmasa o düzelecek bence çünkü yaşı küçük gelişimi devam ediyor ama bu süreçte küpe takmasın ozellikle ağır sallanan falan4 yasinda 2-3sene kupe takti
4 yasinda 2-3 sene takti kupe
Burda gercekten aglayacak sizlanacak bir durum göremiyorum ben.4 yasinda 2-3sene kupe takti
Asla takmam küpe.buyusukce duzelir miki bilmiyorum.her aksam contrbax krem iz kremi ondan suruyorum.krem surmesem icim rahat etmiyorCok sıkıntı değil bence çok büyukte değil uzun süre küpe taktigi için olmuş uzun sürede küpe takmasa o düzelecek bence çünkü yaşı küçük gelişimi devam ediyor ama bu süreçte küpe takmasın ozellikle ağır sallanan falan
Kendime anlatamiyorumkiBurda gercekten aglayacak sizlanacak bir durum göremiyorum ben.
Burada dert edecek bir fotoğraf yok. Gayet normal görünüyor. Kendinize dert etmeyin.4 yasinda 2-3sene kupe takti
insan dünyaya getirip yetiştirme sorumluluğu almış insanlar bu kadar saçma sapan davranışlar sergilememeli, yazık o cocuklara...Koskoca ülkemde teknolojinin tıppın cok ilerlemis olmasına rağmen ne estetik cerrahları ne dermatologlar küçücük kizimin kulağindaki kupe deliği için hicbirsey yapamicaklarini söylemesi beni yıktı
Herkesin kupe deligi minicikken kizimin küpe deligi kocaman goZukuyor gözüme napcam.
Derdim aslinda şu.ben kupeyi cikarsam eyvallah buyuyunce ayni yerden deldirir aorun yok.bana yeri yanlis olmus assadan olmus dedikleri icin dert yaptimBurada dert edecek bir fotoğraf yok. Gayet normal görünüyor. Kendinize dert etmeyin.
Ne alakainsan dünyaya getirip yetiştirme sorumluluğu almış insanlar bu kadar saçma sapan davranışlar sergilememeli, yazık o cocuklara...
Hmm gecmis olsun onlara ne diyeyim banada asadan olmus az bisi yirtilirsa iyice ayrilir dediler ondan cikarttimBencede diğer arkadaşlara katılıyorum çok dert edecek büyüklükte değil bazı tanidiklarim var kulakları kupeden ikiye ayrılmışzamanında çok ağır küpeler takmışlar
Takmayın o kadar küpe kullanmasın zamanla sıkıntı ortadan kalkarHmm gecmis olsun onlara ne diyeyim banada asadan olmus az bisi yirtilirsa iyice ayrilir dediler ondan cikarttim
Takmayın o kadar küpe kullanmasın zamanla sıkıntı ortadan kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?