Çözümlü matematik kitabı

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Kızlar bana cok memnun kaldıgınız her soru tıpını çözümlü örneklerıyle acıklamıs bır kaynak onerır mısınız??

Yediiklimin cozumlu soru bankasini onerebilirim cnm.
Her cesit yok ama yinede 20ser soruluk 3er test var her dersten.
Bir incele istersen.

Matematiğin derecesi nedir? yani nerden başlayacaksınız?
valla canm kpss için ama anlamam yanı matematıkten ayrıntılı olması lazım:18:
Yediiklimin cozumlu soru bankasini onerebilirim cnm.
Her cesit yok ama yinede 20ser soruluk 3er test var her dersten.
Bir incele istersen.

saol canm.peki o 20 şer soruluk 3 testın cozumlerıde var deil mi?

senav 24 bilinçaltı tekniği demek kaynagın adı mı senav hiç duymamıstım oyle bı yayın evı bakayım bn bı canm saol

canım benim matematikte zayıftı ben konuları ihtiyaç konu anlatımından çalışıp yediiklim tamamı çözümlü soru bankasından çözdüm çok iyi geldi gayet ikiside iyi bide aklında bulunsun ofisokul diye site var ordan yaprak testlerin tek çözümlerini anlatıyor ben çok beğendim oraya da bakabilirsin iyi çalışmalar

evet bu güzel bi kitap.. ama agır bnce..
hmmm canım zor mu cok sorular?
basıt orneklerıde varsa ıyı gene
bende 2 gün önce kpss ye çalışmaya başladım 2 ay ver marım geç kalmamışımdır

canım 2 ay kala konuları yetiştirmekte zorlanabilirsin.kendını guzel programlaman lazım.mesela tarıhle basladın dıyelım ama ben sozel derlerı en sona bırakmanı tavsıye ederım cunku unutuluyor,konu konu calısıp arkadan pekiştirmek ıcın test çözersin..

Celal aydın yayınları olması lazım.Tam aradığın tarife uyan bi kitapmış bi yerde memurlar.nette okumuştum. ama emin de değilim isminin bu olduğundan yayınevlerine bi bak istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…