Çözüm yolu arıyorum :(

lady1234

Loading...
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.999
896
Kızlar 3 yıllık evliyim. Allaha şükür iyi bir eşim var. Fakat eşim benimle eskisi kadar vakit geçirmiyor. Pazartesi ve salı dersi var cuma cumartesi pazar günleri kahvede arkadaşlarıyla birlikte bazı günler iş yerinde işlerini yetiştirmek zorunda kalıyor. Bana haftanın 1 gününü ancak ayırıyor bu durumdan rahatsızlık duyduğumu anlattım ama keşke hiç konuşmasaydım çünkü ben konuştuktan sonra durum bu şekilde sanki bana inat yapıyor nasıl davranıcağımı şaşırdım bağırsam çağırsam huzurum bozulsun istemiyorum sessiz kalsam sindiremiyorum bana bi çözüm yolu bulun nolur ben işin içinden çıkamıorum şu saat oldu hala ortalıkta yok aradım teli kapalıydı sonra açtı aradı hocasıyla birlikte olduğunu söyledi 45 dk gelirim dedi 1,5 saat oldu aradım telefonu kapalı

öncelikle çocuğunuz varmı?
ve kaç yıllık evli olduğunuzu merak ettim

telefonu neden kapatıyor?
bence bu kısmı önemli..
Şarjı bitio ve sonra benim kızacağımı bildiği için arabada biraz şarj edip beni arıo 45 dk geç gelicem die sonra gene kapatmış ben onu sürekli rahatsız etmiim arkadaşlarına rezil olmasın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…