Aslinda ortada cok buyuk bir sorun yok ama iste, kafam bir turlu duzelmiyor. Acaba ben mi yanlis dusunuyorum diye. Evlenmeden once bankadan cektigim bir kredim vardi ve biz bunu ilk zamanlar duzenli odeyemedik. Dun mail gelmis bankadan bana, 750 tl kredi borcu, 1000 tl de arti para limitinin borcu var diye. Aradim bankayi, dedim biz odedik parayi vs. Meger o esnadaki karisikliktan dolayi biz hep onceki aya ait borcu yatirmisiz ve bu esnada banka arti para limitini kullanmis. esime durumu anlattim. Kizmasini bekledim, once bir sey demedi ama moralinin bozuldugu yuzunden belliydi. Sonra bana sen hic takip etmiyorsun, her zaman boyle yapiyorsun, yarin bir gun ise baslayacaksin, ister birinin yanina gir, ister kendin buro ac, nasil yapacaksin dedi. Duzensizsin, ne kadar is alsan da sen boyle takip etmediginden hicbir sey duzende olmayacak. Yumurta dayanmadikca is yapmiyorsun vs dedi. Soyledikleri cok zoruma gitti. Ben normalde calisiyordum ve onunla evlenince yasadigim kenti birakip ve calistigim isyerimi kapatip baska bir yere yerlestim. Su anda da calismiyorum ama 2 ay sonra yeniden baslayacagim. Daha sonra odaya gecti, uzandi. Yanina gittim. Gozunde arpacik cikmisti. Daha 2 hafta once diger gozunde cikmisti. Benim hayatim ne zaman duzene girecek dedi. Bende duzenli degil mi dedim, boyle seyler olunca istemesemde kafa yoruyorum dusunmekten kendimi alamiyorum dedi. Bu gozlerim icin doktora gitmiyorum cunku sebebini biliyorum dedi.Neymis sebebi deyince de, seni dusunmekten oluyor hep. sana kafa yormaktan. Bu kiz yarin is acinca ne yapacak, nasil yapacak, kurnaz gorunuyorsun ama degilsin vs. diye laf soyledi. Evden sonrasinda gitti ise. Aksam geri geldiginde de, ben adim gibi eminim, yarin kendi parani kazanacaksin ve harcayacaksin gene ve benim param diyeceksin dedi. Insanlarin icinde az da olsa hasetlik vardir diye kendin de soylemistin ve ben boyle olacagini biliyorum, insallah olmaz da beni utandirirsin dedi. Sonradan aklima geldi simdi bu konuyla ne alaka diye. Ya esimle birlikteligimden beri kendime olan guvenim resmen sifirlandi, cunku bunu hep yapiyor.Inanin kendimi yetersiz ve degersiz hissetmekten alamiyorum ve gercekten artik iste basarili olabilecegimi dusunmuyorum
Eski kavgalarimizi unutamiyorum. O zamanlarda daha cok asagilardi beni, beceremezsin, nasil is yapacaksin vs diye. Ne yapmaliyim, ne dusunmeliyim onu da bilmiyorum. Ve burdaki diger sorunlari okuyunca, kizim sende kendini nimetten mi sayiyorsun, millette ne dertler var diye kendime kiziyorum...