- Konu Sahibi balbocegi35
-
Cok gecmis olsun.
Ayni kasik agrisindan bende de var. Ben yerimden kalkamiyorum o derece. Bobreklerim de ayni şekilde.
Bende cikolata kisti ve idrar yollarinda cok fazla iltihap var.
Siz iyi bir kadin dogum uzmanina gidin isterseniz. O bütün testleri yapar.
Bağırsaklarla ilgili bir sorun gibi geldi bana kabızlıkta çekiyormuşsunuz umarım ciddi birşeyiniz yoktur geçmiş olsun.
böbreklerle ilgili sorun varmı?taş düşürmede de bu takım ağrılar kanala girdiğinde oluyor.Ayrıca kadın doğumcuyada bir görünün kistik durum olabilir.4 aydır regl düzeniniz nasıl dı?Mesela fazla kanama durumu oluyormuydu?
kayınvalidemde sizin çektiğiniz gibi ağrılar çekmiş , kabızlık yaşadı mı bilmiyorum ama kasık ağrılarına bir çözüm bulması uzun zamanını almış ve çok sancılı geçmiş bu süreç, en son bi kadın doğum doktoru kistleri olduğunu söylemiş, çok sayıda ve büyümüş kistleri varmış , ameliyattan sonra düzelmiş, bi kadındoğumcuya gitmeni öneririm.
geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşursun.
insanın neresi ağrıyorsa bütün canı orda oluyor sanki çok zor
Yumurtalıklardaki çikolata kistinden mütevellit bende çok yaşadım kasık ağrısı,ama kist kabızlık yapmadı bende.
Yinede bir jinekoloğa gitmekte fayda var.
çok geçmiş olsun olsun umarım geçer en yakın zmanda ama çok iyi araştır çok iyi doktorlara git ihmal etme umarım kötü bişeyin yoktur
Evet her ay içerisinde olur mutlaka , 1hafta yoksa diğer hafta mutlaka kendini hissettirir. Geçmiş olsun sizede ...Her ay mı tekrarlanıyor? Benim de uzun bir süre teşhis konulamamıştı sol kasık ağrıma, sonra mittelschmerz (orta ağrısı) olduğu ortaya çıktı. Beni de uykumdan uyandırır kıvrandırır mesela.
Ürolojiye tekrar çıkıcam, ilk gittiğim doktor taş düşürmemden şüphelendi tahlil yaptı bişey çıkmadı, biraz iltihap var dedi, sanki belinde sıkıntı var diyip gönderdi.direk üroloji bölümüne gitmeni tavsiye edrim.böbreklerle alakalı bi durum olabilir....kasığada vurur çünkü böbrekteki rahatsızlık...
Çok geçmiş olsun size de , peki bu kist kasık bölgesinde mi ? iki kez ultrosana girdim birşey çıkmadı çok şükür ama ağrılar berbat son derece
Teşekkür ederim.
Sol yumurtaliklarimda. Agriyi o yapiyor zaten. Hatta ultrasondayken de cok ağrı yapıyor.
Evet her ay içerisinde olur mutlaka , 1hafta yoksa diğer hafta mutlaka kendini hissettirir. Geçmiş olsun sizede ...
Benim anlattığım belirtiler var mıydı peki sizde?
ultrasonla baktımı böbreklerineÜrolojiye tekrar çıkıcam, ilk gittiğim doktor taş düşürmemden şüphelendi tahlil yaptı bişey çıkmadı, biraz iltihap var dedi, sanki belinde sıkıntı var diyip gönderdi.
İnsanı en derin uykusundan uyandırıyor, kıvrandırıyor. Her bi atak 20 dk kadar sürüyor sonra hiçbir şey olmamış gibi geçiyor. Bazı günler 5 atak, bazı günler 1 atakla geçiyor. Genellikle üçüncü günden sonra yavaş yavaş kayboluyor.
Yumurtlama kanaması diye düşünüldü, tam ağrı döneminde ultrason çekildi, öyle bir duruma rastlanmadı. Bendeki bir de makata vuruyor, o yüzden hemoroid mi diye bakıldı, birçok şeye bakıldı. Hiçbir şey çıkmadı. Sonra 3 ay doğum kontrol hapı kullandırdı bana jinekoloğum, o aylarda kesildi. O zaman yumurtlama dönemiyle ilgili olduğu anlaşılmıştı. Yaklaşık 6-7 yıldır çekiyorum bu sıkıntıyı, öncesinde yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?