• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri çözüm buldum ama pahalı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlarrr ya bende istiyorum..nerden aldınız hunları...acil cevap bekliyorum derhal almam lazımmmm

arkadaşım merhaba adım mihraç adapazarından evli bir bayanım sitede gezerken kerastase ürünlerinden kullandığını ve memnun olduğunu okudum benim saçlarımda kıvırcık ve şekil almayan tuhaf yapıda kerastase nutritive oleo curl ürününü aldım ama açıklamasından pek bişe anladığım söylenemez eğer yardımcı olursan gerçekten sevinirim inşallah rahatsızlık vermemişimdir. vereliniortakvereliniortak

Saçlarını yıkadıktan sonra ıslak saça bir miktar (saçının uzunluğuna ve yapısına göre kendin ayarlaman gerek, kuaför bana fındık büyüklüğünde demişti ama ben biraz daha fazlasını kullanıyorum) sürüp iyice dağıtaman gerek. 15 dakika bekleyip durulayacaksın. Kuruturken de biraz elinle şekil verirsen daha iyi sonuç alabiilirsin.

kizlar yeni görüdüm bu sayfayi ve meraklandim acikcasi bu keratase ürünleri ne ise yariyo anlatirmisiniz biraz

Herkese iyi Ramazanlar

Kerasstase ı kullanmadım bilmiyorum ama buklelerde bahsettiğiniz etkiyi sağlayacak başka bir ürün kullanmıştım. Matrix Curl Life Contouring Milk. Strawberry de 29 lira. Bir de Matrix in düz saçlar için olan Sleek Look Blow Down Lite Lotion isimli saç kremi de ingilizce forumlarda çok övgü alıyordu. Hatta bukleleri belirginleştirmede diğerinden daha çok işe yarıyormuş. O da 29 lira. Ayrıca Matrix'i bazı parfümerilerde de görüyorum. Kerastasse'a para dökmeden bir de bunları inceleyin derim ben. Umarım işinize yarar. kaydirigubbakcemile2

Sleek Look Blow Down Lite Lotion'un az önce internetten siparişini verdim. umarım işe yarar. bu saçlar beni deli ediyooooooooooor. önümüz kış kabarmalar artacak.

Sleek Look Blow Down Lite Lotion'un az önce internetten siparişini verdim. umarım işe yarar. bu saçlar beni deli ediyooooooooooor. önümüz kış kabarmalar artacak.

Hayırlı olsun Esmercik İnşallah işine yarar. kaydirigubbakcemile5

Kıvılcımcığım

Daha ucuz ürünler maalesef aynı sonucu vermiyor.:1no2: Türkiye'de hem ucuz hem iyi bir ürün yok. Olsaydı keşke. Bebe yağı kullanan arkadaşlar varmış ben denemedim ama o konuya bir bak istersen. Bir de Elidor'un 7/24 kremlerini araştır. Pek memnun olan yok ama herkesin saçında farklı sonuçlar olabiliyor. İyi günler :1rolleyes:

Back