Saç Kesim Şekilleri çözüm buldum ama pahalı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benimde aklıma yattı şimdii..kuaförlerden başka nerde satılıyodur?

Allah sizden razi olsun kizlar, kivircik saclarim tekrar lüle lüle oldular, cok mutluyum.
Bende oleo curl kerastase`nin sampuanini, maskesini, kremini ve spray`ini aldim.
Degisik kullaniyorum, bazen spray bazen krem sürüyorum saclarima gercekten süper.
Pahali bile olsa degiyor, bir sene yeter bana bunlar.

çok merak ettim kızlar yaa şimdi bende saçlarımı artık kıvırcık (süper dalgalı) kullanmak istiyorum. kaça aldın olivia? fiyatlarını yazarmısın acaba?

Arkadaslar bu ürünün resimlerini koya bilirmisiniz??
tskler

yaaa bende çok özendim şimdi. alsammı acaba ama pek de pahalı canııııım. değer diyosanız gerçi deneyebilirim. ama ben douglas.lardada satılıo die biliodum. yanlışmı biliomuşum şakkıdı

ya bir de bu ürünü kullandıktan sonra saçlarınız fotosunu koysanız çok güzel olur=)

karesteciler nerdesiniz yazmıyosunuz resimde eklemiyosunuz bende aldım keraste ürünlerinden bana kadın yeşil olanı önerdi bakım tüpünüde aldım haftada bir kuaföüm uyguluyo sampuanını ve kreminide aldım şimdi bide fa bakım oldu insallah işe yarar şimdilik cok parlıyo ama bukleleri düzelmedi insallah düzelir joleden bıkanlardanım fön cektire cektire de daha cok yıprandı ahh ahh saccazım cok güzeldide bir haftada 3 defa boya yaptım ondan sonra jolelerle ugrasıyom işte insallah işe yarar siz hangilerinden aldınız

Becerebilsem resim ekliyeceğim ama bir türlü başaramadım.
Yeşil olanı hakkında bilgim yok açıkçası benim kullandıklarım turuncu ambalajda. Benim saçlarımın yıpranma sorunu yoktu. Belki yeşil olanların onarıcı etkisi olduğu için önermiştir kuaför. Saçların toparlandıktan sonra turuncu olanlara geçersin, Bukle bukle yapıyor saçı

gercekten memnun musunuz kızlar yaa bide tam olarak nerelerden temın edilebilirr ki..merak ettım şimd bende

evet canım benim sacım cok yıpranmıs yogun bakım sampuanı çimen krem ve bakım verdi önce bunları kullan biraz kendine gelsin dedi başladım allah pisman etmesin insallah düzelir

annembirmelek canıım kuaförlerde var eczanelerde felan yok hemde sayılı kuaförlerde var canım

Bende burda okudugum yorumlardan sonra gittim hemen aldim, ilk kez bugun yikadim, guya cok az kullanmak gerekiyormus, sacima surdum hic kopurmedi, ikincisinide surdum gene ayni. nasil oluyoda 1 sene gidiyor anlamadim, ayrica ben sacimi hergun yikayanlardanim, kirli bile degildi saclarim, neyse bide dustan sonra nemli olarak uygulananida aldim, kuruttum ama saclarim ne parladi, nede bukleleri guzel duruyor. Yun gibi oldu kafam:))) acaba benmi yanlis uyguluyorum kullananlar nasil kullandigini yazabilirmi??????? ayrica sacim rofleli, kremsiz kesinlikle saclarimi acamadim ve baska markanin sac kremiyle tarayabildim. Acaba kremden dolayimi etkisi olmadisenağlama

ılk yıkadığımda benimde tuhafıma gitmişti. Köpürme konusunda birşey demiyeceğim ama jeli kullandıktan sonra saçlarım krem kulandığım zaman olduğu gibi yumuşak olmayınca hata yaptığımı düşünmüştüm. Ama hem yumuşacık ipek gibi bir kıvam hem de kabarmayan tülermeyen kıvırcık saç pek mümkün değil galiba. Bir de benim saç tarama alışkanlığım yok. Tarasam da hani perma tarağı derler ya dişleri arasında 0,5 cm kadar aralık olan taraklar onlardan kullanıyorum. yoksa mümkün değil toparlayamam saçlarımı.

Yıkadıktan ve jel maskeyi uygulayıp duruladıktan sonra havluyla kuruluyorum. Sonra vigo yardımıyla (umarım bu kelimeyi doğru kullanmışımdır) saç kurutma makinasının en düşük ayarında biraz kurutuyorum. Hafif nemli bırakıp şekillendirci spreyini de sıkıyorum. Elimle buklelerimi elimden geldiğince şekillendiriyorum Sonra kendi haline bırakıyorum.

Benim yöntemim bu. Ben ısrarla çok memnun olduğumu söyleyeceğim. Umarım sende memnun kalırsın

Son düzenleme:
selam kızlar ben şampuan krem ve profosyonel bakımını almıstım yeşil olan
saclarım cok yıprandıgı için yogun bakımdan baslamamı söyleyip tavsiye etmişti aldım
profosyonel bakım kuaförde yapılıyo 3 seans
buarada evde sampuanımı kremimi kullanıyodum tabi
şimdi bakımım bitti
sampuan ve kreme devam bu kutular bittiğinde bi baska bakıma gececekmişim
ama kızlar bişi söylümm bu bakım bu sampuan saclarımı kurtardı gibi cok güzel havalı duruyo şimdilik ama sacım eski halini yani boyatmadan önceki halini almaya basladı ve kolay sekil verebiliyorum cok memnnummmmmmm
köpürme konusuna gelince bende ilk kullandıgımda ohaa dedim yani bu köpürmüyo dedim ikincisindede köpürmedi ama sonraki yıkamalarımda cok köpürdü hatta bana tavsiye eden kadın az kullanacaksın köpürmez fazla ama iyi temizler merak etme demişti şimdi acayip köpürüyo saclarım ahenkle dans ediyo kızlar saclarıma asık oluyorumm canım saclarım benimmm şükür kavustum sizlere uzun bi süreden sonra hemde hiç ümidim yokken kazıtmayı düşünürkenn:)))

kerastaseeee.jpg

bu mu????

Son düzenleme:
p3183_b616_sc670_image362.aspx

sizler yeşil demişsiniz ama ben bunlardan başka bulamadım

bu sampuan varya bu sampuan beim saclarımı kurtarmakla kalmadı ahekle dans ediyorlar suan tabi kendimi tutamayıp eşlik ediyorumzemuszemusmaşşşalahhhhhhhhh

kızlar ankaradayım nerden alırım ben bu ürünü, hemen gidip alasım var. bıktım bu saçlardan. didiklenmiş yün gibi kafam offf yaaaaaa.

bu maskesi değil maske kavanoz gibi. bu ise 7/24 ler var ya onlar gibi durulamasız asıl bu güzel.
bu konuyu buraya yazan benim ama şimdi bunları kullanmıyorum elidor hareketli buklelerin şampuanını ve kremini , kerastase in sadece bu resimdeki bakım kremini kullanıyorum yine aynı memnunum yani...

Back