Saç Kesim Şekilleri çözüm buldum ama pahalı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yELiiizz

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
296
Yer
Ankara
saçı dalgalı kalın telli ve çok asi kabarık olanlar
kerastase oleo curl saç banyosu şampuan yani
kerastase oleo curl bakım jeli(bakım jölesi yazıyor ama durulanan maske )
kerastase oleo curl bakım kremi(üzerinde yağ kremi yazıyor durulanmıyor9
yıkadıktan sonra maskeyi sürüp bastırarak masaj yapıyosunuz sonra iyice durulayıp kuruttuktan sonra (zaten ne kadar kurutsanda kurumuyo) yağlı kremini sürüyosun jöle sürer gibi ama az. saç ne yağlanıyo ne ağırlaşıyo ne de yapış yapış oluyo süper dalgalar oluşuyor
yanlış almayın oleo relax var o düzleştiriyo ama çok kıvırcık olanlar alabilir kıvır kıvır yerine dalgalı olur saç
ben yeşilini de kullanmıştım hiç fayda görmemiştim dahada kabart mıştı o

o kadar kabarık, dalgalı ve düz arası, kalın, sert, asi ve gür saçım vardı ki hiç açamazdım ancak banyodan sonra avuç avuç jöle sürerde kukla gibi öyle açardım saçımı.fakat sizde bıkmışınızdır jöleden bende bıktım toplayıp çıkıyordum.kerastase süper yani üstelik platin röfleli benim saçlar. nasıl doğal duruyor anlatamam .tavsiye ederim kesinlikle pahalı falan ama 1 yıl gider.

canım pahalı derken ne kadar mesela yazabilir misin...uzun süre gidiyorsa deger heralde?

kerastesten bende cok memnun kaldım..

acayıp hava katmıstı saclarıma.. ama hakıkaten bıraz tuzlu fıyatı..

su an krız mrız derken ben pantene gerı dondum saclarımın eskı formu yok tabı kı..

tavsıye ederım ben de

kızlar bana yardımcı olabilecek biri warmı acaba ???bendede kerastase nutritive var . ama ne işe yaradığını bilmiorum . . :((( üzerindekide ingilzce olduğu için çözemedim nein nesi olduğunu . üzeirndekileri yazsam belki bana yardımcı olacak biri çıkar. şişesi küçük fısfıslı .

serum nutri-sculpt. polıssage des poıntes abimees et sensibılısees

inşallah kullanan biri vardırda bana nasıl kullandıldığını ve ne işe yaradığını söler . . .

benimkiler şampuan 40
maske77
krem55TL değermi? değer kullanım yöntemi de önemli yoksa paralar boşa gider

kızlar bana yardımcı olabilecek biri warmı acaba ???bendede kerastase nutritive var . ama ne işe yaradığını bilmiorum . . :((( üzerindekide ingilzce olduğu için çözemedim nein nesi olduğunu . üzeirndekileri yazsam belki bana yardımcı olacak biri çıkar. şişesi küçük fısfıslı .

serum nutri-sculpt. polıssage des poıntes abimees et sensibılısees

inşallah kullanan biri vardırda bana nasıl kullandıldığını ve ne işe yaradığını söler . . .

canım bu serum fön öncesi kullanılan serumdur.Saçlarının rahat fönlenmesini sağlar , fön sırasında saçlarının zarar görmesini engeller ve aynı zamanda fönden sonra saçlarına parlak bir görünüm verir.

Şampuanla maskeyi aldım haftasonu ve bugün denedi. Kızlar gerçekten harika bunlar. ınanamıyorum 15 dkikada bir aynaya bakıyorum. Bayıldım resmen.

Oleo curl aldım. Şampuan ve maske. Yağını da almayı düşünüyorum. Resim koymayı deniyeceğim. Umarım başarırım

Kızlar bu ürünü eczanelerdenmi temin ediyoruz yoksa parfümerilerde satılıyormu?

evet kuaförde ve nette satılıyo.. ama kesinlikle krem söper durulanmayan kremi oleo curl ün tek onu bile alsanız yeterr 50 tl

Allah sizden razi olsun kizlar, kivircik saclarim tekrar lüle lüle oldular, cok mutluyum.
Bende oleo curl kerastase`nin sampuanini, maskesini, kremini ve spray`ini aldim.
Degisik kullaniyorum, bazen spray bazen krem sürüyorum saclarima gercekten süper.
Pahali bile olsa degiyor, bir sene yeter bana bunlar.

Back