- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acele etme yahu :) hem cocuga yansitma ki daha baştan araniza soğukluk girmesin. Belli ki senden cok hoşlanıyor. Daha soylemese de olur biraz daha tanirsiniz birbirinizi.hem bu tatli heyecanlarin da yeri cok ayri uzasa da :)))
Hemen sıkılıp bitecekse zaten hic hoslanmamistir bile o zaman da uzulmeye degmez :) ama oyle görünmüyor :)
İtiraf etsin diye adamı sıkıştırıp durma,imalı cümleler kurma,itici durur bu yaptığın.
Bırak açılacaksa açılır zaten,istemiyorsa ya da ilişki düşünmüyorsa bu hareketlerinizle alay konusu olursunuz.
Ikinci yazimi okudunuz degilmi ? Su eniste meselesiniSu an aynı devam et bence. Ekstra bir çabaya gerek yok ki. seni biraz taniyip ona göre harekete gecmek istiyor olabilir. Zamana birakmalisin. Gercekten hoslaniyorsa, yakinda bi adim atar zaten cok da uzatmaz heralde
Dgru soyluyosunuz imalarina cevap vermelimiym pkii
Niyeti belli ama acilmiyorr bir turluu sadece knusuyoo muhabbet aciyoo gtme diyoo ama acikca soyledgii adam akilli birsey yokZamanla anlarsın niyetini
Anlamazdan gel,üstüne alınma,sen ne kada uzak durursan o da o kadar yaklaşma çabasına girecek.
Ikinci yazimi okudunuz degilmi ? Su ebiste meselesini
TamamOkumadım bi bakayim
Ya o an kii sinirle aniden yazdim ondan oldu eksikler :/Eger konusmaniz da yaziniz gibiyse sikilmistir cocuk.
Harf basina para almiyorlar sayin konu sahibi, cekinmeyin kelimeleri tam yazin.
"kasimda askere gidecek kisa donem bana arayacaklarimin icindesin seni birakmam ararim hep ona gore dedi bende ara tabi dedim bu da tabii sen bi eniste bulup senide kaybetmezsek dededii"
Hmm boyle dediyse daha açılmaya niyeti yok mu ne ? Ama ima etmeye çalışmis bi şekilde gönlü var o belli de.. ya seni ölcmeye çalışmış nasil bir cevap alacak diye ya da askerde birakirsan diye bi korkusu var gibi görünüyor. Belki de ondan acilamiyor bilemedim
Bunu nasil ogrenebilirim :/ asiri sinir oldum o cumleye bir de moralim bozuldu. Hani ogrenmemn bi yolu yok mudur ? Nasil yaklasmaliyim sizce
Belli edeyim derken sacmalamis tabi biraz :) hareketlerini çözümlemeye calistim ama nasil yaklasmalisin bilemiyorum. Esim acilana kadar beklemistim bi imada falan da bulunmadim. Hatta hep sizli bizli konuşuyordum sabahlara kadar mesajlasmamiza rağmen
Ama zaten ne yapacaksin ki en fazla duygularini aciklarsin ama onu da bi zahmet kendi yapsin. Konu güncel kalirsa taktikci bayanlar yardimci olabilir belki