Çözemedim

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
Kizlar selam bi kurstan tanıştığim çocuk vardı bahsetmiştim .kursta bana iltifat ediyordu beni inceleyip o konuda birşeyler soruyordu .şaşırıyordum.surekli goz goze geliyoduk hoşlandigini hissediyordum ama hic mesajlaşmiyorduk .kurs bitti bana sacma bi sebepten mesaj attı konuşma başladı. Ama şu şekilde ben yaziyorum 3 saat sonra cevap veriyor sonra ben 1 saat sonra yaziyorum.o 2 saat sonra ben 2 saat sonra..o şekilde 15 gun muhabbet ettik muhabbet kesilmiyordu. O neden yapiyordu bilmiyorum ama ben bilerek o gec cevap verdigi icin gec veriyodum.hemen yazdi demesin diye. Uyumuyordu biliyordum aşiri oyun oynuyor .whatsapa instagrama neredeyse hic girmiyor pek cevrimici gormuyorum..sevgilisi olmadigini da biliyorum.neyse konuşmalarda benim hep cok guzel oldugumu flan soyluyor iltifat ediyor birbirimize takılıyoruz gülüyoruz muhabbet iyi . ben ondan 2 yaş buyuğum bu arada. En son da konusma kesildi daha yazmadı. Çozemedim ne yapmaya çalıştığını. Dedigim gibi hoşlaniyor ama hoşlanan kişi boyle saatler sonra mi cevap verir.Acaba taktik mi uyguluyor yaşimdan kaynakli kendini geri mi çekiyor anlamadim siz ne dersiniz bu duruma

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bir yaştan sonra böyle taktik yapan biri için zaman harcamayın. Çok çocuksu hareketler.

bazı erkekler nazlı oluyor. belki o da senin için aynı şeyleri düşünüyordur. burcu ne bu çocuğun? sen o zaman hemen cevap vermeyi deneseydin bir de.

Açık oynayın . neden saatlerce cevap vermiyorsunuz karşınızdakinin karakteri bu olabilir umursamaz. siz olmadığınız biri gibi davranmaya çalışıyorsunuz yorar bir süre sonra sizi.

Oyuna dalmıştır ya o. Erkekler öyle birini beğenince taktik filan uygulamıyor, yazmak istiyor,yazıyor. Zaten taktik uyguluyorsa neyinize gerek böylesi... kadınlar saçma sapan erkeklerde ne buluyor anlamadım gitti

3 saat sonra o yazdi 1 saat ben bekledim gibi daha cok lise talebelerini andiran tutumlardan kacinin bence.Bir kac kez de iltifat alidiginiz icin fazlaca kafa yormayin buna.Eger ciddi ise zaten bir bulusma talep ederdi coktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…