Covid19

Ben de pozitifim şu an, 2. 3. Ve 4. günlerde gözlerimin çukurlarına kadar sızı hissediyordum. C, çinko, propolisli efervesan tablet sabah akşam, coraspirin (doktora sorun mutlaka), kekik ve biberiye çayı, d vitamini, ağrılı olduğumda da parol içtim. Burnum aşırı tıkandığında tuzlu su yıkaması ve arada otrivine kullandım. Şimdilik ayaktayım.
Şifa olsun.

Teşekkürler arkadaşlar 14 Şubat'ta çıktığı için adını covid 14 koydum.İstahsizlik başladı zorla yedim ilaç alıyorum antibiyotik d vitamaini ve parol az da olsa gözümü acabildim.Kekik çayı içeceğim zencefil ve limon genelde içiyorum.İyi dileklerinuz için teşekkür ederim.Demek ki yaşadıklarım normal

esiniz hakli diye biliyorum,

covid olanlara yurtdisinda yuruyus ve hareket oneriyorlar, hareketsizlik daha agir gecirmelerine sebep oluyormus.

Kız kardeşim de ilk gün çok zor geçirdi. Tüm kemiklerim agriyir diyordu . Ertesi gune azalarak geçti . Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun ben ve eşim asisiz atlattık hemde ilk ağır virüsü bu hastalığın püf noktası kendini yormayacaksin öyle is yapmak nedir iyi besleneceksiniz meyve sebze bol su temiz hava alacaksınız camdan balkondan birsey kalmaz Allahin izniyle biz kovidken ağrı kesici bile içmedik gjnde 1 pakette sigara içtik asi da yok ama çok güzel beslendik dinlendik iştahım gitti deyip beslenmeyi birakmayin ıhlamur limonlu su vs için dinlenin...

gecmiş olsun ben de tek toz aşılı iken deltaya yakalandım. Ömrümde ne böyle hastalık gördüm ne de yaşadım. 1 gün boyunca baş dönmesinden kalkamadım. Ağrıdan geceleri uyuyamadım, ateşim 3 gün sürdü 39 derece. tat koku kaybı sıfır. çamaşır suyu içsem içerdim. Sirkeyi ve kekik suyunu içiyordum aynı su idi tadı. Şuur kaybı da oldu bende düşünemiyordum. Ağır geçiriyorum sanırken ayaklandım ve eşime geçti hastalık. Meğer benimki hiç bir şey imiş eşimin ateşi 40tan aşağı hiç düşmedi 9 gün boyunca onun ciğerine de indi.
Kan sulandırıcı ilaç alın mutlaka, ben günde yarım su bardağı sirke, ve kekik suyu içtim. Multi vitamin kullandım, bir de iyot kullandım bir kaç kere. Öyle atlattım. Kendinizi salmayın eninde sonunda ayağa kalkacaksınız inşallah. Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…