Covid19 tekrarlar mı ?

Bende sıkıntı yok testi zaten eşim yaptırdı ve temaslılara testte yapılmıyor yani eşim pozitif olursa sadece birlikte karantinaya gireceğiz aynı evde yaşadığımız için yakın temastan. Ben sadece onun sonucu pozitif çıkarsa iş arkadaşlarımı riske atmayın diye evde kalacağım ona 2 gün rapor yazacak tı doktor ama işini kendi ayarlayabiliyor istemedi o nedenle benim gibi masa başı işte çalışmadığından işe gitmeme lüksü var.. Bende durumu anlatıp 1 gün izin alacağım ya da rapor alırım aile hekiminden bir şekilde hallederiz..

Oncelikle gecmis olsun. Tiktokta bi doktor takip ediyorum (fransiz) bi kere Corona olan bi daha olmaz demisti. Bi is arkadasim var Corona oldu iyilestikten ise dondu (market isi) maske zorunlulugu gelene kadar maske kullanmadi... Tekrar yakanilmiyor bildigim

Maalesef tekrar yakalanabilirsiniz.Geçen Farklı bir ülkede ikinci kez kovid 19 olan kişi ilkine göre daha ağır atlattığını okumuştum.Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz ve dikkat etmeniz gerekir.

Merak ettigim pozitif vakanin bulaşı negatife dondugunde bitiyormu yoksa tasiyicimi oluyor kafamda deli sorular.Bir yakinim suan iyilesti ama asla bir araya gelmek istemiyorum.

İkinci kez geçiren vakalar var. Şu anki antikorlarınız sizi bir süre korur ama bu bağışıklık geçiciymiş, gelecekte tekrar yakalanabiliyorsunuz maalesef. Bağışıklığınızı güçlendirin, maske takın ve insanlarla sosyal mesafenize dikkat edin, kendinizi koruyun. Çok geçmiş olsun.

Merak ettigim pozitif vakanin bulaşı negatife dondugunde bitiyormu yoksa tasiyicimi oluyor kafamda deli sorular.Bir yakinim suan iyilesti ama asla bir araya gelmek istemiyorum.

yok taşıyıcı olmuyor, grip olmayan gribi atlatmış birinden grip bulaşmaması gibi duşun. aynı ailedenlermiş griple, aileleri batasıca.

Cnm çok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasin benimde iki haftayı geçti boğaz ağrım var artık oksururken gogsum agriyo herkese test yapiliyormu acaba bilgisi olan yazsin lütfen hamileyim

Çok geçmiş olsun. Doktor bir tanıdık bunu grip virüsü gibi düşünün. Bir kez oldum bitti diyomiyoruz demi, belki yılda bir kaç kez yakalanacağız demişti. Maalesef oldu bitti olmuyor.

yok taşıyıcı olmuyor, grip olmayan gribi atlatmış birinden grip bulaşmaması gibi duşun. aynı ailedenlermiş griple, aileleri batasıca.
Insan eliyle labratuar cikisli olan bu lanet virus ! Kapimizi ne zaman calacagi belli olmayan dusman gibi..Saklanmak cok yorucu keske bitse

Insan eliyle labratuar cikisli olan bu lanet virus ! Kapimizi ne zaman calacagi belli olmayan dusman gibi..Saklanmak cok yorucu keske bitse

ben inanmıyorum açıkçası laboratuar çıkışlı olmasına, ihtiyaçları mı var dunya nufusunun azalmasına. zaten zenginler uber zengin fakirler uber fakir, dunya kaynakları da daha tukenme noktasında değil, yiyeceğidir, doğasıdır , suyudur, bundan 300 yıl sonra olsaydı amenna su savaşları olurdu böyle ekstrem önlemler alınırdı da, zaten şu an zengin aileler dunyanın %95 servetine sahip neden insan ırkının belli bölumunu öldurmek istesinler. ki öyle laboratuar çıkışlı, panzehiri olan birşey olsa şimdiye kadar aşısını çıkaran zaten voleyi vurmuştu neden 1 yıl beklesin.

Eger virüse yeniden mâruz kalirsaniz tekrarlar. Nezle grip gibi düşünün Nasil ki orda virüs var ve bagisikliginiz bu savasi kaybedip hastalanıyorsunuz bu da öyle birsey. Kalabaliklardan uzak durun.

Öncelikle geçmiş olsun sorunuzun cevabı evet tekrar geçirebilirsiniz. Bende karantinadayım şimdiden düşünmeye başladım önümüz kış ve zaten grip, nezle vs. oluyoruz tekrar yakalanma ihtimalimiz var tabiki.

Öncelikle çok geçmiş olsun .. ben de geçirdim ve doktorum tekrarlayabileceğini söyledi ..

Bana da ilk duyduğum andan itibaren labaratuar kaynaklı bir virüs gibi geliyor. Öyle bir şey ki, küçücük bebekleri hedef almıyor ama yaşlıları hedef alıyor, ona göre düzenlemiş gibi. Şöyle ki devletler üzerinde emekli maaşları yük olmakta, kronik hastalıkları olanların sağlık giderleri çok fazla olmakta, bu insanların sayısını azaltmak, emekli maaşının devlete yükünü azaltmak gibi planlanmış bir hastalık gibi gelmişti. Üretici yaş kesimine bir şey olmuyor
Üzücü ama aklıma böyle senaryolar geliyor

tamam da kimin işine yarayacak bu devlet dediğiniz şey birey değil ki, hani mesela almanya diyelim emekli maaşı öduyor da yönetenler ceplerinden ödemiyor ki o parayı,yine halktan alıyorlar, birey değil yani devlet öduyor hangi devletler birleşecek bir araya gelecek de bu planı yapacaklar? bana fazlaca afaki geliyor, dunyada bilmediğimiz çok fazla kötuluk yapılıyor ama böyle film senaryoları bu kapsamda değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…