- 24 Nisan 2015
- 6.896
- 7.096
- 198
Korkmayın evde sakince geçirebiliyoruz Allahtan bolca dinlenerek güzel uyku güzel beslenmeyle hersey yoluna giriyor içinizi rahat tutunİnsallah. Cocuklarim icin ayri korkuyorum ailem icin ayri
Cocuklarim cok kucuk. Duzenli uyku yok. Beslenmeyi düzenlemeye calisiyoruz isteKorkmayın evde sakince geçirebiliyoruz Allahtan bolca dinlenerek güzel uyku güzel beslenmeyle hersey yoluna giriyor içinizi rahat tutun
İnşallahÇok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz
Merak ettigim pozitif vakanin bulaşı negatife dondugunde bitiyormu yoksa tasiyicimi oluyor kafamda deli sorular.Bir yakinim suan iyilesti ama asla bir araya gelmek istemiyorum.
Cnm çok geçmiş olsunMerhaba ,herkese sağlıklı günler dilerim öncelikle.Covid19 testimin pozitif çıkması sonucu suan karantinadayım 1 hafta oldu ve çok panik oldum evde bile elimde dezenfektanla uyuyorum nerdeyse, şuan tek korkum önümüz kış acaba tekrarlanır mı tekrar eder mi bağışıklığım çok düşük hemen hasta oluyorum yakınında tekrarladığına tanık olduğunuz birisi oldu mu hiç ? Aydınlatırsanız çok sevinirim
Insan eliyle labratuar cikisli olan bu lanet virus ! Kapimizi ne zaman calacagi belli olmayan dusman gibi..Saklanmak cok yorucu keske bitseyok taşıyıcı olmuyor, grip olmayan gribi atlatmış birinden grip bulaşmaması gibi duşun. aynı ailedenlermiş griple, aileleri batasıca.
Insan eliyle labratuar cikisli olan bu lanet virus ! Kapimizi ne zaman calacagi belli olmayan dusman gibi..Saklanmak cok yorucu keske bitse
Eger virüse yeniden mâruz kalirsaniz tekrarlar. Nezle grip gibi düşünün Nasil ki orda virüs var ve bagisikliginiz bu savasi kaybedip hastalanıyorsunuz bu da öyle birsey. Kalabaliklardan uzak durun.Merhaba ,herkese sağlıklı günler dilerim öncelikle.Covid19 testimin pozitif çıkması sonucu suan karantinadayım 1 hafta oldu ve çok panik oldum evde bile elimde dezenfektanla uyuyorum nerdeyse, şuan tek korkum önümüz kış acaba tekrarlanır mı tekrar eder mi bağışıklığım çok düşük hemen hasta oluyorum yakınında tekrarladığına tanık olduğunuz birisi oldu mu hiç ? Aydınlatırsanız çok sevinirim
Merhaba ,herkese sağlıklı günler dilerim öncelikle.Covid19 testimin pozitif çıkması sonucu suan karantinadayım 1 hafta oldu ve çok panik oldum evde bile elimde dezenfektanla uyuyorum nerdeyse, şuan tek korkum önümüz kış acaba tekrarlanır mı tekrar eder mi bağışıklığım çok düşük hemen hasta oluyorum yakınında tekrarladığına tanık
olduğunuz birisi oldu mu hiç ? Aydınlatırsanız çok sevinirim
Bana da ilk duyduğum andan itibaren labaratuar kaynaklı bir virüs gibi geliyor. Öyle bir şey ki, küçücük bebekleri hedef almıyor ama yaşlıları hedef alıyor, ona göre düzenlemiş gibi. Şöyle ki devletler üzerinde emekli maaşları yük olmakta, kronik hastalıkları olanların sağlık giderleri çok fazla olmakta, bu insanların sayısını azaltmak, emekli maaşının devlete yükünü azaltmak gibi planlanmış bir hastalık gibi gelmişti. Üretici yaş kesimine bir şey olmuyorben inanmıyorum açıkçası laboratuar çıkışlı olmasına, ihtiyaçları mı var dunya nufusunun azalmasına. zaten zenginler uber zengin fakirler uber fakir, dunya kaynakları da daha tukenme noktasında değil, yiyeceğidir, doğasıdır , suyudur, bundan 300 yıl sonra olsaydı amenna su savaşları olurdu böyle ekstrem önlemler alınırdı da, zaten şu an zengin aileler dunyanın %95 servetine sahip neden insan ırkının belli bölumunu öldurmek istesinler. ki öyle laboratuar çıkışlı, panzehiri olan birşey olsa şimdiye kadar aşısını çıkaran zaten voleyi vurmuştu neden 1 yıl beklesin.
Bana da ilk duyduğum andan itibaren labaratuar kaynaklı bir virüs gibi geliyor. Öyle bir şey ki, küçücük bebekleri hedef almıyor ama yaşlıları hedef alıyor, ona göre düzenlemiş gibi. Şöyle ki devletler üzerinde emekli maaşları yük olmakta, kronik hastalıkları olanların sağlık giderleri çok fazla olmakta, bu insanların sayısını azaltmak, emekli maaşının devlete yükünü azaltmak gibi planlanmış bir hastalık gibi gelmişti. Üretici yaş kesimine bir şey olmuyor
Üzücü ama aklıma böyle senaryolar geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?