ama inşallah tekrarlamazMerhaba ,herkese sağlıklı günler dilerim öncelikle.Covid19 testimin pozitif çıkması sonucu suan karantinadayım 1 hafta oldu ve çok panik oldum evde bile elimde dezenfektanla uyuyorum nerdeyse, şuan tek korkum önümüz kış acaba tekrarlanır mı tekrar eder mi bağışıklığım çok düşük hemen hasta oluyorum yakınında tekrarladığına tanık olduğunuz birisi oldu mu hiç ? Aydınlatırsanız çok sevinirim
Hadi ya suan üzüldümHaberlerde izlemistim o habere gore evet tekrarliyormis.ikinci kez geciren bir vakadan bahsetmislerdi.Gecmis olsun bu arada
Çok sağolun ,nasıl bi illetmis bu böyle ya artık ne yapacağımızı şaşırdıkTürkiye'de bir doktor Nisan ayında ve Eylül ayındaki pozitif sonucunu paylaşmıştı instada. Tekrarlıyor yani bu illet. Geçmiş olsun bu arada
İnsallah bende bağışıklığımı güçlendirmek için çok dikkat edicem temizlikle de çok alakası var ama en önemlisi bağışıklık sistemi gerçekten virüs güçlü bi vücut gördüğü zaman hastalık olmuyor ben buna şahit oldum çok teşekkürlerbir akrabamızın kızında tekrarladı 2 ay sure icerisinde ama şoyle kız köyde aileden yakalandi sonra negatif oldu
dısari falan cikmaya başladi tekrar nerden kapti bilemiyorum ama hastaligi tekrar kapti.
yani bu hastalik kizamik gibi bir kere atlattim bir daha atlatmam değil grip gibi tekrar yakalanilabilen bir hastalik ama vucut viruse alisik oldugu icin yani bagisiklik sistemi virusu bir kez tanidigi icin tekrarladigi zamanlarda daha hafif atlatilir sanirim
temizlik dısardan gelecek tehditi minimuma indirmek icin gerekli ama bağışıklığı iyi olan kazanır.İnsallah bende bağışıklığımı güçlendirmek için çok dikkat edicem temizlikle de çok alakası var ama en önemlisi bağışıklık sistemi gerçekten virüs güçlü bi vücut gördüğü zaman hastalık olmuyor ben buna şahit oldum çok teşekkürler
Öncelikle geçmiş olsun benim ilk başta öksürükle başladı kuru kuru öksürmeye başladım ve birden tat ve koku alamadım yediğim hersey saman gibiydi bu da şüphelerimi arttırdı hastaneye gittim test yaptılar ve orda ilaç verdiler ondan bir tane içtim ertesi gün pozitif olduğumu öğrendim sağlık görevlileri geldi başka bi ilaç verdiler diğerini kullanma dedilerBirşey soracağım eşimde eklem ağrısı halsizlik terleme şikayeti vardı hastaneye gittik bt temiz kanda covid li uyumlu bazı değerleri yükselmiş ve pıhtı önleyici iğne ile favira verdiler pcr testi henüz sonuçlanmadı ama ilaçları kullanın negatif bile olsa dediler siz nasıl anladınız belirtiler neydi süreç nasıl işledi acaba???
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız bu hastalığıBiz nisan da gecirmistik ama yine de korkuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?