Covid

Zeynepze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
278
118
33
32
Merhaba..
Şubat başında covid geçirip atlattım. Karantinam biteli 6 gün oldu.. covid geçirenler ne kadar süreliğine bi daha olmuyo bilgisi olan varmı. Ya da hemen olan varmıdır.

Az once forumda okudum korkutmak istemem ama bittikten sonra hemen geri bulasmis. Galiba vucudun antikor uretip uretmedigiyle ilgili. Gecmis olsun

Aman olmayin iyi olun insallah geçmiş olsun :) bu covit hepimizi panik atakli yaptı zaten

Ben bir yıl üç ay sonra 2. kez oldum, bugün haberlerde gördüm 10 yıl daha bizimleymiş bu Allah’ın belası

Omicronun bağışıklığı diğer varyantlara göre oldukça zayıf diye söyleniyor.
Aşı yerine geçmediği, bu sebeple dikkat edilmeye devam edilmesi gerektiği de uzmanlar tarafından uyarılar arasında.

Şimdi nasılsınız daha iyisiniz inşallah? Tat koku geldi mi ?
Biz de pozitif olduğumuzu öğrendik 3. gün bugün...
Geçmiş olsun.. iyim ben cok ağır atlatmadm tat kokuda cok az gitmişti dikkat etmesem anlamazdm bile.. o da pozitf oldgmu öğrendkten 2 snra tamamen geri geldi . Nasıl geçiyo sizin ?

Ben bir ay arayla iki kez oldum. Bence siz covid değilsinizdir çünkü çok kısa zaman geçmiş üstünden. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…