Covid

Zeynepze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
278
118
32
Herkese merhaba..
5 gün önce covid pozitif çıktım ama daha öncesinde hastaydım geç test yaptırdığımı düşünüyorum. Covid geçirenler kaçıncı gün tat koku gitti? Kaçıncı gün düzeldiniz. ?

Herkeste aynı olmuyor sanırım. Bazılarının hiç gitmiyor, bazılarının 2 3 ay sürüyor tam düzelmesi

Herkeste aynı olmuyor sanırım. Bazılarının hiç gitmiyor, bazılarının 2 3 ay sürüyor tam düzelmesi
Evet. Duydum cok sasrdm. Benim tam gitmedi azaldı 2 gn snra tamamen düzeldi. Ama sanırım hastalığın ortalarında gidiyor çoğunlukla

Geçmiş olsun bizde hiç tat koku gitmedi bende çok sırt böbrekler ve mide ağrısı oldu bu kadar halen de ara ara oluyor
Ayrıca 5. Günden sonra düzelmeye başlıyorsun

Belirtiler herkeste farklılık gösteriyor. Kendiniz yaşamadan bilemezsiniz. Belki de sizde hiç gitmeyecek koku tad

Belirtiler herkeste farklılık gösteriyor. Kendiniz yaşamadan bilemezsiniz. Belki de sizde hiç gitmeyecek koku tad
Yok ben oldum.. daha yeni bitti. koku tat gitmedi sadece azaldı. Ama 2 haftadr hastaydım tam tahmin edemedm ne zaman kaptım diye. Herkes ortalarda gidiyo tat koku diyince merak ettm.

Ablam pozitif çıktı fakat Filyasyon ekibinden gelen olmadı henüz. Hangi ilaçlar alınabilir acaba ablam covid'i biraz ağır geçiyor.

4. gün gitti bende hastalığımın 4. günü covid olduğumu öğrendim zaten diğer 3 gün grip belirtilerim vardı

Eşim covid ben temaslı olduğum için test yapmadılar.Aşırı derecede sırt ağrım var eklem yerlerim de ağrı var hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum ama eşim covid olmasına rağmen hiç birşey yapmadılar ilaç yazdılar covid pozitif çıkarsa ilaçları kullanmayın dediler

Merhaba arkadaşlar bende iki gece önce uykuda titrerken eşim fark etmiş beni uyandırdığında aşırı bir üşüme titreme yaşadım Ateşim yükselmiş . Eşimin hastaneye gidelim ısrarlarını dinlemeyip ateşim düştükten sonra yattım. Sabah uyandığımda felâket mide bulantısıyla uyandım en son lavobaya koştuğumu hatırlıyorum . Daha sonra zil sesi duydum gözümü açtığımda yerdeydim bayılmışım uyandığımda buz gibi terlemişim o günü yataktan kalkamadım bel ağrısı bacak ağrısı baş ağrısı yaşadım Covid testi yapıldı fakat negatif aynı belirtileri aynı gece erkek kardeşim de yaşadı onunda Negatif . Dün gece de eşim ve kayınvalidem aynılarını yaşadı uykuda üşüme titreme ateş . aynı belirtileri yaşayan varmı? Bu neyin nesi bukadar hızlı bulaşması çok garip .

Covid olduktan 4/5 gün sonra tat gitmişti koku gitmedi tatta tekrar 4/5 günde geldi

Farklı bi salgın var diye duymstm titreme midw bulantısı ama adını blmiyorm. Cok geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…