Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunKızlar merhaba pozitifim ve şuan 10.günümdeyim ..bugüne kadar genel olarak iyi geçiyordu fakat bugün boğazım ağrımaya başladı ..dün biraz üşümüştüm balkona çıkıp hava alayım derken ..bu sebepten boğazım şişmiş de olabilir mi?10.güne gelmişken neden böyle oldu anlamıyorum
Geçmiş olsun üşütmüş olabilirsiniz 10 gün olmuş ama boğaz ağrısıda normal covidde olabiliyor yaniKızlar merhaba pozitifim ve şuan 10.günümdeyim ..bugüne kadar genel olarak iyi geçiyordu fakat bugün boğazım ağrımaya başladı ..dün biraz üşümüştüm balkona çıkıp hava alayım derken ..bu sebepten boğazım şişmiş de olabilir mi?10.güne gelmişken neden böyle oldu anlamıyorum
Benim boğazımda yanma vardı ağrı yoktu en başta ..farenjit olmus gibiydim yani ama öksürüğüm yoktu hiçCovidde bogaz agrisi nasil oluyor? Sanki bogazim yirtilmis gibi benim. Yurtdiaindayim ve yarin aksamdan once test yaptirma şansim yok. Koku ve tat kaybi da yok. Şiş degil bogazim ama cok aciyo, sanki yaniyo.
Teşekkür ederim çokGeçmiş olsun
Üşütmüş olabilirsiniz
7. günden sonra bulaştırma etkisi de kalmıyor zaten.
Telaş etmeyin.
Teşekkür ederim çok ,atlattım şuan etkisi devam ediyor ama maalesef .Reflü olmustum ve hala geçmedi ..Geçmiş olsun üşütmüş olabilirsiniz 10 gün olmuş ama boğaz ağrısıda normal covidde olabiliyor yani
Zaten etkisi hemencecik geçmiyor bir müddet devam ediorBende oldum geçirdim ama ben gecen yıl kasım ayında olmuştum tekrar cok geçmiş olsun Allah şifa versinTeşekkür ederim çok ,atlattım şuan etkisi devam ediyor ama maalesef .Reflü olmustum ve hala geçmedi ..
Amin çok teşekkür ederim ,size de geçmiş olsun..hala devam ediyor ama ne zamana kadar sürer acaba diye üzülüyorum hep hamileyim ve bişeyler yiyememek beni çok üzüyorZaten etkisi hemencecik geçmiyor bir müddet devam ediorBende oldum geçirdim ama ben gecen yıl kasım ayında olmuştum tekrar cok geçmiş olsun Allah şifa versin