Evet, redcell biyoteknoloji diye bir marka. Parmak ucundan alınan kanla 3 ile 10 dk arasında sonuç alınıyor.Böyle covid testi mi varmış
Yapan çocuk göremediğini söyledi ama içime sinmedi açıkçasıM silik var gibi ama yapanlardan daha iyi bilemeyiz heralde demek ki belirgin çikması gerekiyor
Yandaki yuvarlağa da idrar mı damlatıyon?
Ben otamatik bırakırdım idrarıyok kız. Özel bir sıvı var, onu sıktı oraya.
Bunu alamıyoruz galiba firmasından baktım ama satış yok galiba siz nerde yaptırdınız ne kadardı ücretiYapan çocuk göremediğini söyledi ama içime sinmedi açıkçası
Mantıklı aslında. Madem korona tüm vücuda yayılıyor, idrar testiyle de çıkmalıBen otamatik bırakırdım idrarı
Yok benimki gebelik testinden alışkanlık.Mantıklı aslında. Madem korona tüm vücuda yayılıyor, idrar testiyle de çıkmalı
Ben iş yerinde yaptırdım. 100 TL verdim. İnternette covid-19 testi yazıp sorgulattığımda 5 kutusunun 375 TL olduğunu buldum. Aslında 75 TL’ye yapılması lazım ama el hakkı aldılarsa bilemiyorumBunu alamıyoruz galiba firmasından baktım ama satış yok galiba siz nerde yaptırdınız ne kadardı ücreti
Nerde buldunuz atar mısınızBen iş yerinde yaptırdım. 100 TL verdim. İnternette covid-19 testi yazıp sorgulattığımda 5 kutusunun 375 TL olduğunu buldum. Aslında 75 TL’ye yapılması lazım ama el hakkı aldılarsa bilemiyorum
Rica ederim. Sizce bir sağlık kuruluşuna başvurayım mı?Buldum bende sagolun
Duymuştum böyle bir test negatif diyorlarsa öyledir evham yapmayın..
Aklım fikrim gebelik testlerinde önce öyle sandım sonra kırmızı görünce kan gibi ne alaka dedim
Bence gerek yok ama içiniz rahat edecekse tekrar yaptırın silik görünüyor diyeRica ederim. Sizce bir sağlık kuruluşuna başvurayım mı?