Covid testi verme sorunsalı

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Kızlar ben cuma günü bi arkadaşlaydım
Kendisi pozitif çıktı
Bugün tam 4.gün
Bende hiçbir belirti olmasa da test yaptırmak istiyorum içim rahat etsin diye
Bugün test yaptırsam sizce doğru sonuç alır mıyım?

4. günde çıkıyor diye biliyorum. Bende de öyle olmuştu. Bence evde izole edin kendinizi 2 gün daha bekleyin

Bir belirti yoksa yaptirmayin. Evde izole edin kendinizi. 15 gun sonra cikarsiniz disari.

temaslılarda 7 günden önce test yapmıyorlar diye biliyorum ama özelde yapılıyordur belki

Yapsanız da şuan negatif çıkma ihtimaliniz yüksek. Bu negatiflik de yalancı negatiflik olabilir. Bir kaç gün daha bekleyin derim.

Birkac gün bekleyin öyle verin derim. Çünkü evde annem pozitifken , biz ve temasli olan bir akrabamiz , belirtilerimiz olduğu halde ilk testlerimiz negatif çıktı.. Aradan birkaç gün geçti ikinci testi yaptırdık o zaman pozitif ciktik..

Evde başkalarıyla yaşıyorsanız sanki pozitifmişsiniz gibi kendinizi izole edin zaten. Artık ne kadar mümkünse tabii. Belirti göstermeden devlet hastanesi test yapmaz. Özelde yaptırabilirsiniz eğer çok istiyorsanız.

Yani sizce temastan kaç gün sonra yaptırmak mantıklı?

Pozitifmişsiniz gibi insanlardan kendinizi izole edin. Temastan sonra 7. günde PCR baktırın, daha önce baktırırsanız negatif gelme ihtimali yüksek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…