- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Neden?Bir belirti yoksa yaptirmayin. Evde izole edin kendinizi. 15 gun sonra cikarsiniz disari.
Ailenizle temasi azaltin,odanizdan cikmayin. Test yaptirmaya gidip o ana kadar olmayan koronayi orda kapiyor insanlarNeden?
Varsa öğrenmek çok daha mantıklı. Yalnız yaşamıyorum ailem var.
Yapsanız da şuan negatif çıkma ihtimaliniz yüksek. Bu negatiflik de yalancı negatiflik olabilir. Bir kaç gün daha bekleyin derim.Kızlar ben cuma günü bi arkadaşlaydım
Kendisi pozitif çıktı
Bugün tam 4.gün
Bende hiçbir belirti olmasa da test yaptırmak istiyorum içim rahat etsin diye
Bugün test yaptırsam sizce doğru sonuç alır mıyım?
Yapıyorlar. Eşim temasım 5.gününde pozitif çıktı.temaslılarda 7 günden önce test yapmıyorlar diye biliyorum ama özelde yapılıyordur belki
Kızlar ben cuma günü bi arkadaşlaydım
Kendisi pozitif çıktı
Bugün tam 4.gün
Bende hiçbir belirti olmasa da test yaptırmak istiyorum içim rahat etsin diye
Bugün test yaptırsam sizce doğru sonuç alır mıyım?
bilemiyorum eşimde temaslıydı 7 günden önce yapmıyoruz dediler. Her hastanenin uygulaması farklıdır belkiYapıyorlar. Eşim temasım 5.gününde pozitif çıktı.
Haklısın uygulama farkı çok oluyor.bilemiyorum eşimde temaslıydı 7 günden önce yapmıyoruz dediler. Her hastanenin uygulaması farklıdır belki
Yani sizce temastan kaç gün sonra yaptırmak mantıklı?Birkac gün bekleyin öyle verin derim. Çünkü evde annem pozitifken , biz ve temasli olan bir akrabamiz , belirtilerimiz olduğu halde ilk testlerimiz negatif çıktı.. Aradan birkaç gün geçti ikinci testi yaptırdık o zaman pozitif ciktik..
Temastan bes alti gün sonra net sonuç çıkar diye düşünüyorumYani sizce temastan kaç gün sonra yaptırmak mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?