Covid sonrası beyin sisi ?

Sipser

2025 te bekliyorum o halde seni ♥️
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.067
1.428
333
Merhaba iyi yıllar herkese .. geçen sene Ocak ayında covid geçirdim hiç bir aşı olmadım pozitiflende ayakta atlattım ancak son 6-7 aydır bazı zamanlar kafa karışıklığı, unutkanlık , kelime bulmada zorlanma ,böyle bi depresyon hali gibi tam anlamlandıramadıgım şeyler yaşıyorum , anksiyete panik atak hepsi karışıyor.. acaba psikolojik midir tedavi terapi vs ile geçer mi yoksa erkenden demans mı olacağım diye korkmaya başladım ……

Kendinize teşhis koymanızda haha
Dahiliyeye gidin bir vitamin değeriniz falan düşmüştür takviyeyle geçer. Geçmiş olsun.

Ahh aynısı bende de var
Kelimeleri karıştırıyorum bazen. Sonra bir şeyin adını hatırlayamıyorum o kadar fazla oldu ki bu durum fırsatım olsa bi nörolojiye gitmek istiyorum. Panik halleri de çok fazla. Evde bir kaç gün kapalı kalayım sanki boğulacak gibi hissediyorum. Bunların hepsi covidden değildir ya bilemedim

Geçen sene ocak ayında pozitiftim ve benimde şuan hafızam berbat durumda. Söyleyeceğim şeyin fotografi beynimde beliriyor ama ismi hatırlayamıyorum. Covidle alakası olabilir mi acaba

Geçen sene ocak ayında pozitiftim ve benimde şuan hafızam berbat durumda. Söyleyeceğim şeyin fotografi beynimde beliriyor ama ismi hatırlayamıyorum. Covidle alakası olabilir mi acaba
Ayakta atlattık filan derken başımıza bir iş getirmeseydi sonradan sonraya :) umarım geçer gider .. omega balık yağı vitaminle b12 vs nin ve iyi uyumanın iyi gelebileceğine dair bir şeyler okudum denemek isterseniz ..

Evet evet heleki evde tek kalmak vs boğulma nedeni… haftasonu iş yok evdeyim bir an önce pazartesi olsa diye dua ediyorum, yoksa sürekli kendimi dinleyip hastalık teşhisi koyup hafızayı iyice çorba edip duruyorum …

Hekim arkadaşıma çok üstünkörü anlattım bu durumu, o da pek üstünde durmadı ama balık yağı, demir ve b12 kullan demişti. Hâlâ almadim. Kullanmak farz oldu sanırım
Halsizlik fln var mi sizde

Hekim arkadaşıma çok üstünkörü anlattım bu durumu, o da pek üstünde durmadı ama balık yağı, demir ve b12 kullan demişti. Hâlâ almadim. Kullanmak farz oldu sanırım
Halsizlik fln var mi sizde
Evet halsiz, genel bi mutsuz , anlamsız haller var .

Evet halsiz, genel bi mutsuz , anlamsız haller var .
Bende de var söyledikleriniz. Önceden rahatlıkla yaptığım şeyler şimdi gözümde büyüyor hemen yoruluyorum. Öyle olunca keyifsiz oluyorum. Inşallah vitaminler fayda eder

Benim küçük bebem var onu bırakıp bi doktora gidemiyorum ama siz en kısa zamanda bir nörolojiye ya da dahiliyeye gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…