Covid oldum, çok hastayım.

Cok gecmis olsun .
Bol sivi alin 2 lt kadar. Balli limonlu cay ,ihlamur veya kekik cayi icin . Sarimsak, zerdacal, karabiber ,pulbiber li yogurt yeyin .balli zencefil
C vitamini . Bol dinlenme .
Bunlari yaparak atlattik biz de .
Kenara sadaka koy. Sadaka hastaliklari da def eder derler.
Allah sifa versin , cabuk atlatin ins

Su iciyorum sürekli midem bulaniyor içtikçe ama içiyorum sırf içim temizlensin diye. Amin inşallah çok teşekkür ederim

Çok, geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz?

Çok geçmiş olsun ben de yeni atlattım ama öksürük bizde kaldı henüz bitmedi. Bana iyi gelen şu tarçın içeceği olmuştu aktarda küp şeklinde satılan çok güzel nefes açıyor ve boğazı rahatlatıyor. Ben hiç bir vitamin kullanmadım hatta ilaç bile içmedim sadece bir kere çok fazla başım ağırdığı için aferin içtim onun dışında sürekli meyve yedim. Ayvaya bolll limon sıkıp yedim çok iyi geliyor vitamine yüzlerce lira vermektense meyve alın derim. Tekrar dan çok geçmiş olsun inşallah oğlunuza bulaşmaz

Çok, geçmiş olsun aşı olmuş muydunuz?
Merhaba, teşekkür ederim.. 3 aşıyı da oldum. son aşımı 1 ocakta olmuştum.
teşekkür ederim. bugün 1 hafta oldu gıcık bitmeyen bir öksürük dışında iyiyim çok şükür çok teşekkür ederim önerileriniz için

Merhaba geçmiş olsun, tekrar test verecek misiniz?

Bir arkadaşım da 3. Aşıdan sonra çok ağır atlattı. 3. Aşı ağır mı geliyor acaba diye düşündüm. Şifalar olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…