- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
Arkadaşlar merhaba, 20 gündür öksürük ve boğaz ağrısı hatta 2 günde ses kısıklığı yaşadım. Bu durum başladığında acile gittim, hemen test istediler. test verdim negatif çıktı. Şikayetim artınca 3 gün sonra yine gittim ilaç almaktı amacım ama yine teste yönlendirdiler yine negatif çıktı ve bende sürekli test vermekten bıkıp gitmedim. Dün artık öksürükten ciğerim çıkacaktı, bas ağrım felaketti başka bir devlet Hastanesi'ne acile gittim. Yine test dediler yalvardım artık dedim test vereyim ama nolur birde ilaç verin ölecek gibiyim diye. Ciğer filmi aldılar sağ tarafta biraz tutulum var dediler zaturre dediler ama yine de test verdim. Ayrıca ilaç yazdılar antibiyotik ve hava. Sabah test sonucum geldi pozitif. Ama ben öksürükten kas ve baş ağrısından geberiyorum. Kizlar ölecek gibiyim. Şu satırları yazmak bile o kadar uzun sürdü ki. Günlerdir hastayım, ağrı sizidan yemek yiyemiyorum günlerdir. Aile hekimi aradı durumu söyledim yapacak bişey yok diyor. Ben böyle bir ağrı sızı hayatimda görmedim.. Oğlumda kaç gündür öksürüyor ama hafif durumu. O da benim gibi olacak diye ödüm kopuyor. Çalışmıyorum da nereden aldık bilmiyorum.. niye yazdım onu da bilmiyorum, öyle hastayım ki çocuk gibi ağlayasım var