Covid olalı iki yıl oldu halen koku alamıyorum

Yasminnkyrn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
55
4
24
Merhaba arkadaşlar ben iki yıl önce covidden şüphelendim nefes almakta zorlandım ve inanılmaz baş ağrımin olduğu bir gece geçirdim ilaç alıp bir şekilde uyudum.babamda sağlık çalışanıydı ve ısrarla gidip aşı yapmamı söylüyordu bende gerek duymayıp erteliyordum.ailemizde de covid şüphesi vardı.neyse uyuduğum gecenin sabahına uyanıp aşı olacağım dedim sabah kalktığımda ne koku vardı nede tat.yediğim en acı şeyin bile tadını alamıyordum.evdekilere söylemeyil hemen aşı olmaya gittim o halde .ve muhtemelen covidliydim.kimseyede söylemedim çünkü iki hafta sonra düğünüm vardı.atlattim bir şekilde ardından aileme söyledim .iki yıl oldu ben halen koku alamıyorum eşim parfüm sıkınca midem bulanıyor ya da kendim sıkınca inanılmaz iğrenç bir koku alıyorum.yemek yapınca da misal soğan koktuğunu biliyorum ama artık beni. Keşfettigim kokular bunlar yani ilk zamanki gibi değil ama onun soğan olduğunu biliyorum ve inanılmaz zorlanıyorum.doktora gittim yapabileceğim birşey yok kemdiliğinden gelir dedi iki yıl oldu halen aynıyım tat geldi covidden bir hafta sonra ama o da ilk zamanki gibi herşeyin tadına varamiyorum dayım nöroloji uzmanı o da çözümü yok dedi varmı bildiğiniz yöntemler lütfen yardımcı olun.

ve muhtemelen covidliydim.kimseyede söylemedim çünkü iki hafta sonra düğünüm vardı.

İki göbek atacaksınız diye insanları tehlikeye attınız yani… bizim semtte de düğün sahipleri covid olup kimseye söylememişler, topluca covid olmuştu düğüne gidenler.

İki göbek atacaksınız diye insanları tehlikeye attınız yani… bizim semtte de düğün sahipleri covid olup kimseye söylememişler, topluca covid olmuştu düğüne gidenler.
Hayır tabiki de negatife döndü ve zaten söyledim ben böyle böyle oldu diye ayrıca düğünüm de halay bile çekmedim düğünümüz de tek bir insan bile covid olmadı bilip bilmeden eleştiri yapmayın.

sonuç alabildiğiniz bir durum var mı? ben de koku alamıyorum...

Benim abimdede vardı covid sonrası YouTube da bununla alakalı bı video görmüştüm onu yaptık ve düzelmişti.Bi deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…