• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid olabilir miyim?

Mayonez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
441
467
103
Cumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
Edit:Negatif

Son düzenleme:
Cumartesi gunu kizimda nezle gibi hapşırık hafif öksürük burun akıntısı gibi belirtiler gorulmeye baslandi Ayni gun bendede ayni septomlar ek olarak belimden asagida (kalca arka bacak gibi..) agrilar gorulmeye baslandi Kizimda da (11yaşında) ayni yerlerde kas agrilari baslamis Bu arada 2 biontech aşımı oldum Ama hic ateşlenmedik Sizce covid olma ihtimali var mi yoksa soguk alginligi mi?
Test yaptirsaniza hemen.
Eger oyleyse karantinaya girin. Baskalarina bulasmasin.

Tabii ki var bir an evvel test yaptırin ve test sonucu çıkana kadar çocuğunuzu okula göndermeyin lütfen. Teyzem torunuyla yaşıyor ve koah hastası, üstüne bir de sağolsun günde 1 paket sigara içiyor. Perşembe günü torunu ateşli bir şekilde okuldan izin alıp eve gelmiş, dün test yapıldı covid. 3-4 gündür önünde oturan sınıf arkadaşı grip gibi hapşırık, burun akıntısı gibi belirtilerle okula geliyormuş ondan bulaştı muhtemelen. Teyzeme de bulaşmıştir diye aklımız çıkıyor. Aşılı olduğunuz için covidse de hafif geçer korkmayın. Erkek arkadaşımın 67 yaşındaki babasının kalbinde 2 stent var, şeker, tansiyon vs de var ve aşılı olduğu için grip gibi geçirdi. Bir an evvel test yaptırin içiniz rahatlasın

hiç belli olmuyor ... kesin covid dediklerim nezle , gripsindir dediklerim covid çıktı.
normalde covidde burun akıntısı yok derler ama ben covid olduğumda burnum akmıştı
tek yol test
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama covid geçirmiş hemcinsimi görünce sormak istedim, hastalık sonrası regl düzeninizde değişme oldu mu? Geçen ay 30'unda olmuştum 5 gün kadar gecikti 2-3 gün önce tüm regl öncesi belirtiler vardı şimdi tık yok 17'sinde bitmişti karantinam. Erken menapoza sebep oluyor gibi şeyler okudum bugün tedirgin oldum

Ateş şart değil. Asi olan covid olmayacak diye biseyde yok hafif atlatmak için aşı olun deniyor. Test verin bence hafifde olsa en azından covid olup olmadigini bilirsiniz.

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama covid geçirmiş hemcinsimi görünce sormak istedim, hastalık sonrası regl düzeninizde değişme oldu mu? Geçen ay 30'unda olmuştum 5 gün kadar gecikti 2-3 gün önce tüm regl öncesi belirtiler vardı şimdi tık yok 17'sinde bitmişti karantinam. Erken menapoza sebep oluyor gibi şeyler okudum bugün tedirgin oldum
Bu covidden sonra regl gecikmesi şikayetini çok duydum ama bende olmadı.ne aşıdan ne covidden sonra reglim aksamadı. (Biz covid için verilen ilaçları kullanmamıştık.)

Test yaptırın bende aynı grip gibiydi sadece ateşim yoktu.
Mesela eşimin gözü kızardı ve bu da covid belirtisi imiş. O bütün belirtileri yaşadı
Tat-koku kaybı olmadı
Demem o ki herkeste farklı ve grip gibi nezle gibi düşünmeyin. Konu açmadan önce keşke test yaptırsaydınız

Büyük ihtimalle covidsiniz bendede bel sırt ağrısı bikaç gün sonra ayaklarımda baldırlarım da ağrı ve bilinen grip semptomları olmuştu ilk bikaç gün

Geçen hafta bir anda çok kötü oldum ben de. Burnum akıyor, tıkandı zor nefes alıyorum, üşüyorum, hafif ateşim çıktı, sesim gitti dedim ben kesin covid oldum. Geçirmiş arkadaşlarıma yazdım böyle böyle oldunuz mu diye ne belirti söylesem vardı dediler. Sabahı sabah ettim hemen teste gittim negatif çıktı, grip geçiriyormuşum. İki üç gün güzelce dinlenip iyi beslenince kendime geldim. Belirtileri aynı olduğu için karışabiliyor, siz riske atmayın derim ne olur ne olmaz test yaptırın

Test yaptırmanız lazım. Negatif çıksanız bile aile ziyaretlerini ve maskesiz etrafla teması kesmenizi öneriyorum. Benzer belirtilerle ikinci defa pozitif çıktım. İki gün sonra rahatsızlanan eşim negatif çıktı ama coviddi yani benden almıştı.

Ben de baş ağrısı, burun akıntısı,boğaz ağrısı vardı nezle diyordum ama ne olur ne olmaz yine yaptırdım negatif çıktı en azından içim rahatladı hemen yaptırın siz de

Esim de 2 biontechli ama hiç ateş yoktu pozitifti. Ateş kesin belirti olmuyor sanırım. Tat ya da kökü kaybı tam belirti. O da 8.gun faln gitti.ama zaten temastan dolayı karantinadaydik allahtan.

Back