benimde başım çok ağrıyor miğrenım tuttu büyük ihtimalle ama
siz genede bana test yaparmısın , çok acil olsun ama
Endişemi anlayışla karşılayıp ciddiyetle cevap verem arkadaşlara teşekkür ediyor, kendisiyle olan sorununu bu paltformda benim konum üzerimden ortaya çıkaranlara üzüldüğümü dile getirmek istiyorum.Sevgiyle kalın.Okumuş etmiş öğretmen insansınız; hangi akla hizmet online bir platformdan böyle bir soru soruyorsunuz şaşırıyorumHayır yani biz ne bilelim şimdi ne saçma bi soru En fazla inşallah değilsinizdir der geçeriz, ha bi de geçmiş olsun da denebilir tabi .
Endişeleriniz hepimizin endiseleriyle aynı böyle bir dönemde, ama buraya klinik bir endişe için konu acsaydik, buradaki herkes doktor bile olsa (ki değil) uzaktan test yapamadiklarina göre sorumuzz saçma olmaktan oteye gidemezdi. Sizin konunuz üzerinden kendimle ilgili bir sorununu ortaya çıkarmaya gelince: inanin sizi o kadar bile ciddiye alamıyorum.Endişemi anlayışla karşılayıp ciddiyetle cevap verem arkadaşlara teşekkür ediyor, kendisiyle olan sorununu bu paltformda benim konum üzerimden ortaya çıkaranlara üzüldüğümü dile getirmek istiyorum.Sevgiyle kalın.
Teşekkürler ciddiye almayıp uzun uzun cevap verdiğiniz için..İyi ki almamışsınız.Endişeleriniz hepimizin endiseleriyle aynı böyle bir dönemde, ama buraya klinik bir endişe için konu acsaydik, buradaki herkes doktor bile olsa (ki değil) uzaktan test yapamadiklarina göre sorumuzz saçma olmaktan oteye gidemezdi. Sizin konunuz üzerinden kendimle ilgili bir sorununu ortaya çıkarmaya gelince: inanin sizi o kadar bile ciddiye alamıyorum.
benimde başım çok ağrıyor miğrenım tuttu büyük ihtimalle ama
siz genede bana test yaparmısın , çok acil olsun amakomik olduğunuzu mu zannediyorsunuz?
İyi ki sınıf öğretmeniyim, sizi anlamak zor olmadı.
Valla pes çok güzel cevapİyi ki sınıf öğretmeniyim, sizi anlamak zor olmadı.Gerçi çocuklar sizden daha kaliteli espri yapıyor.
Geçmiş olsunSınıfımdaki öğrenciler sürekli öksürüyor,aksırıyor.Velilerim doktora götürdüklerini ve boğaz yolu enfeksiyonu olduklarını söylüyorlar genelde..
Ben de il dışına çıkmıştım gezmeye.1 saatlik bir yerde sucuk ekmek partisi yapalım dedik.Donduk dışarda.Sonra da saçlarım nemli arabaya bindim filan,klimayı da açtım bir güzel..Şu an bol hapşırma ve burum tıkanıklığı var.Test yaptırdım 12 saat oldu sonuç da çıkmadı.Okula da mecbur gitmemiz gerekiyormuş..
İki ay önce ikinci aşımı da oldum..7 ay önce de covid geçirmiştim.Covid miyimdir sizce ya?Acayip stresliyim.
Negatif çıktım çok şükür..Teşekkür ederm .Geçmiş olsunvala olabilirsinizde olmayabilirsinizde cok zor Tam mevsimide hastalık zamanı öğrencilerinizde hastaymış belki siZede onlardan bulaşmıştır
Bu yenimi çıktı eğer böle bişi varsa sacmaİdare yeni yönetmenliğe göre covid olsak bile okula gelmemiz gerektiğini söyledi.Gel ama uzak dur dedi..Hastane rapor vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?