• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid miyimdir sizce ?

Gitmeniz gerekiyorsa maskenizi indirmemeye çalışın çift maske takın. Çocuklara çok yaklaşmayın bişey olmaz inşallah. Test sonucu çıkana kadar.

Sınıfımdaki öğrenciler sürekli öksürüyor,aksırıyor.Velilerim doktora götürdüklerini ve boğaz yolu enfeksiyonu olduklarını söylüyorlar genelde..
Ben de il dışına çıkmıştım gezmeye.1 saatlik bir yerde sucuk ekmek partisi yapalım dedik.Donduk dışarda.Sonra da saçlarım nemli arabaya bindim filan,klimayı da açtım bir güzel..Şu an bol hapşırma ve burum tıkanıklığı var.Test yaptırdım 12 saat oldu sonuç da çıkmadı.Okula da mecbur gitmemiz gerekiyormuş..
İki ay önce ikinci aşımı da oldum..7 ay önce de covid geçirmiştim.Covid miyimdir sizce ya?Acayip stresliyim.
Covid testi yatırdıysanız 24 saat karantina geliyor size. Bu 24 saat içinde negatif çıkarsanız karantina kendiliğinden kalkıyor. Covid testi olmuş ve sonuç çıkmamışsa karantinadasınız demektir

Gitmeniz gerekiyorsa maskenizi indirmemeye çalışın çift maske takın. Çocuklara çok yaklaşmayın bişey olmaz inşallah. Test sonucu çıkana kadar.
Okulun bahçesinde bir köşede bekledim hep.Sınıfta da pencere kenarında,kapıyı sa açtım daha çok essin diye.Çocuklar üşüdük öğretmenim dediler..Bugün hep birlikte üşüyeceğiz dedim valla.🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben de onların yalancısıyım.Sonuç çıkana kadar gelmek istemedim.Test yaptırmaya gittiğimde rapor alma gibi bir durumum olmadı malesef. Artık hastaneler rapor da vermiyorlar.
Test sonucu çıkana kadar evet gidebilirsiniz ancak, test sonucunuz pozitif çıkarsa sistem sizi zaten otomatik olarak covid vaka olarak tanımlıyor ve karantinaya giriyorsunuz, o dönemde de raporlu sayılıyoruz.
Covid pozitif olupta okula gitmek gibi bir şey söz konusu olamaz.

Muhtemelen değilsinizdir. Bu aralar böyle bir salgın var. Test sonucunu bekleyin, okuldan izin alın. Geçmiş olsun.

Sınıfımdaki öğrenciler sürekli öksürüyor,aksırıyor.Velilerim doktora götürdüklerini ve boğaz yolu enfeksiyonu olduklarını söylüyorlar genelde..
Ben de il dışına çıkmıştım gezmeye.1 saatlik bir yerde sucuk ekmek partisi yapalım dedik.Donduk dışarda.Sonra da saçlarım nemli arabaya bindim filan,klimayı da açtım bir güzel..Şu an bol hapşırma ve burum tıkanıklığı var.Test yaptırdım 12 saat oldu sonuç da çıkmadı.Okula da mecbur gitmemiz gerekiyormuş..
İki ay önce ikinci aşımı da oldum..7 ay önce de covid geçirmiştim.Covid miyimdir sizce ya?Acayip stresliyim.
Okumuş etmiş öğretmen insansınız; hangi akla hizmet online bir platformdan böyle bir soru soruyorsunuz şaşırıyorum :işsiz: :işsiz: Hayır yani biz ne bilelim şimdi ne saçma bi soru :KK57: En fazla inşallah değilsinizdir der geçeriz, ha bi de geçmiş olsun da denebilir tabi .

Test sonucu çıkana kadar raporlu sayılıyorsunuz bildiğim kadarıyla.
Bu ara boğaz enfeksiyonu ve kusma-ishal salgını yaygın ama tedbirli olmakta fayda var.
Geçmiş olsun.

Ben test verdigimde saglik bakanligindan telefonuma
Sms geldi test sonucunuz cikana kadar gecici izolasyondasiniz diye. Siz nasil sonucunuz cikmadan okula gidebiliyorsunuz? Yeni algoritmada boyle bi sey mi var?

bunu burdan sormanız şaşkınlık verici gerçekten.....
kaldı ki eğer minicik bir şüpheniz bile varsa, maskenize ve çocuklarla mesafenize dikkat ediniz, sınıfın havalandırılması konusunu dememe gerek bile yok sanırım.......

Okumuş etmiş öğretmen insansınız; hangi akla hizmet online bir platformdan böyle bir soru soruyorsunuz şaşırıyorum :işsiz: :işsiz: Hayır yani biz ne bilelim şimdi ne saçma bi soru :KK57: En fazla inşallah değilsinizdir der geçeriz, ha bi de geçmiş olsun da denebilir tabi .
ne yazık ki bu salgın herkesin psikolojisi bozdu. öğretmen arkadaşta stres içinde olduğu için sorabilir. gerekli cevaplar yazılmış üstüne gitmeye gerek yok.

ne yazık ki bu salgın herkesin psikolojisi bozdu. öğretmen arkadaşta stres içinde olduğu için sorabilir. gerekli cevaplar yazılmış üstüne gitmeye gerek yok.
Uzaktan testin yapılamadığını bilmekle psikolojinin bir alakası yok. Ayrıca kimsenin üstüne gitmiyorum. Soru ve konu saçma bu kadar basit.

Soğukta mangal yaptınız dondunuz, saçınız ıslak arabaya bindiniz ve klima açtınız. Siz böyle kokona teyzeler gibi merhaba aşkıııaaammm diyerek sinüzütü kucaklamışsınız resmen 🤣 Sinüzit olmak için tüm çabayı göstermişsiniz, o kadar ki sinüzit bile şaşırmış bu kadar kolay mı herşey diye 🤭 Ayrıca evet tüm bebeler hasta , tam mevsim geçişi. Benim 3.5 yaşında ki kızım 3 gün iyi 5 gün kötü. Artık burnumuz koy verdi test yaptırmaktan

Back