Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Covid testi yatırdıysanız 24 saat karantina geliyor size. Bu 24 saat içinde negatif çıkarsanız karantina kendiliğinden kalkıyor. Covid testi olmuş ve sonuç çıkmamışsa karantinadasınız demektirSınıfımdaki öğrenciler sürekli öksürüyor,aksırıyor.Velilerim doktora götürdüklerini ve boğaz yolu enfeksiyonu olduklarını söylüyorlar genelde..
Ben de il dışına çıkmıştım gezmeye.1 saatlik bir yerde sucuk ekmek partisi yapalım dedik.Donduk dışarda.Sonra da saçlarım nemli arabaya bindim filan,klimayı da açtım bir güzel..Şu an bol hapşırma ve burum tıkanıklığı var.Test yaptırdım 12 saat oldu sonuç da çıkmadı.Okula da mecbur gitmemiz gerekiyormuş..
İki ay önce ikinci aşımı da oldum..7 ay önce de covid geçirmiştim.Covid miyimdir sizce ya?Acayip stresliyim.
Okulun bahçesinde bir köşede bekledim hep.Sınıfta da pencere kenarında,kapıyı sa açtım daha çok essin diye.Çocuklar üşüdük öğretmenim dediler..Bugün hep birlikte üşüyeceğiz dedim valla.Gitmeniz gerekiyorsa maskenizi indirmemeye çalışın çift maske takın. Çocuklara çok yaklaşmayın bişey olmaz inşallah. Test sonucu çıkana kadar.
Size mesaj gelmedi mi?? Valla 2 gün önce eşim oldu testona direkt mesaj geldi, 24 saat karantina diye, o esnada negatif çıktı ve karantina kalktı. Çok şaşkınım şu anOlmuyor malesef.
Test sonucu çıkana kadar evet gidebilirsiniz ancak, test sonucunuz pozitif çıkarsa sistem sizi zaten otomatik olarak covid vaka olarak tanımlıyor ve karantinaya giriyorsunuz, o dönemde de raporlu sayılıyoruz.Ben de onların yalancısıyım.Sonuç çıkana kadar gelmek istemedim.Test yaptırmaya gittiğimde rapor alma gibi bir durumum olmadı malesef. Artık hastaneler rapor da vermiyorlar.
Hayır ,gelmedi.Şimdi hes uygulamasından durumuma baktım.Risksizdir yazıyor.Size mesaj gelmedi mi?? Valla 2 gün önce eşim oldu testona direkt mesaj geldi, 24 saat karantina diye, o esnada negatif çıktı ve karantina kalktı. Çok şaşkınım şu an
Benim arkadaşım da test verdi sonuç çıkana kadar fıldır fıldır gezdi valla… ve de kendisi pozififmiş.Size mesaj gelmedi mi?? Valla 2 gün önce eşim oldu testona direkt mesaj geldi, 24 saat karantina diye, o esnada negatif çıktı ve karantina kalktı. Çok şaşkınım şu an
Çok kötü çok.Benim arkadaşım da test verdi sonuç çıkana kadar fıldır fıldır gezdi valla… ve de kendisi pozififmiş.
Okumuş etmiş öğretmen insansınız; hangi akla hizmet online bir platformdan böyle bir soru soruyorsunuz şaşırıyorum Hayır yani biz ne bilelim şimdi ne saçma bi soru En fazla inşallah değilsinizdir der geçeriz, ha bi de geçmiş olsun da denebilir tabi .Sınıfımdaki öğrenciler sürekli öksürüyor,aksırıyor.Velilerim doktora götürdüklerini ve boğaz yolu enfeksiyonu olduklarını söylüyorlar genelde..
Ben de il dışına çıkmıştım gezmeye.1 saatlik bir yerde sucuk ekmek partisi yapalım dedik.Donduk dışarda.Sonra da saçlarım nemli arabaya bindim filan,klimayı da açtım bir güzel..Şu an bol hapşırma ve burum tıkanıklığı var.Test yaptırdım 12 saat oldu sonuç da çıkmadı.Okula da mecbur gitmemiz gerekiyormuş..
İki ay önce ikinci aşımı da oldum..7 ay önce de covid geçirmiştim.Covid miyimdir sizce ya?Acayip stresliyim.
Test sonucu çıkana kadar raporlu sayılıyorsunuz bildiğim kadarıyla.Sınıfımdaki öğrenciler sürekli öksürüyor,aksırıyor.Velilerim doktora götürdüklerini ve boğaz yolu enfeksiyonu olduklarını söylüyorlar genelde..
Çok kötü valla çok şaşkınım..Benim arkadaşım da test verdi sonuç çıkana kadar fıldır fıldır gezdi valla… ve de kendisi pozififmiş.
Anladım, değişik ilden ile değişiklik mi gösteriyor acaba bu durum ben de anlayamadımHayır ,gelmedi.Şimdi hes uygulamasından durumuma baktım.Risksizdir yazıyor.
benimde başım çok ağrıyor miğrenım tuttu büyük ihtimalle amaTest yapıyorum şuan.
.
.
.
Negatif çıktı.
Dağılalım.
Ben test verdigimde saglik bakanligindan telefonumaSınıfımdaki öğrenciler sürekli öksürüyor,aksırıyor.Velilerim doktora götürdüklerini ve boğaz yolu enfeksiyonu olduklarını söylüyorlar genelde..
ne yazık ki bu salgın herkesin psikolojisi bozdu. öğretmen arkadaşta stres içinde olduğu için sorabilir. gerekli cevaplar yazılmış üstüne gitmeye gerek yok.Okumuş etmiş öğretmen insansınız; hangi akla hizmet online bir platformdan böyle bir soru soruyorsunuz şaşırıyorum Hayır yani biz ne bilelim şimdi ne saçma bi soru En fazla inşallah değilsinizdir der geçeriz, ha bi de geçmiş olsun da denebilir tabi .
Uzaktan testin yapılamadığını bilmekle psikolojinin bir alakası yok. Ayrıca kimsenin üstüne gitmiyorum. Soru ve konu saçma bu kadar basit.ne yazık ki bu salgın herkesin psikolojisi bozdu. öğretmen arkadaşta stres içinde olduğu için sorabilir. gerekli cevaplar yazılmış üstüne gitmeye gerek yok.