Covid miyimdir sizce ?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.210
1.516
133
34
Sınıfımdaki öğrenciler sürekli öksürüyor,aksırıyor.Velilerim doktora götürdüklerini ve boğaz yolu enfeksiyonu olduklarını söylüyorlar genelde..
Ben de il dışına çıkmıştım gezmeye.1 saatlik bir yerde sucuk ekmek partisi yapalım dedik.Donduk dışarda.Sonra da saçlarım nemli arabaya bindim filan,klimayı da açtım bir güzel..Şu an bol hapşırma ve burum tıkanıklığı var.Test yaptırdım 12 saat oldu sonuç da çıkmadı.Okula da mecbur gitmemiz gerekiyormuş..
İki ay önce ikinci aşımı da oldum..7 ay önce de covid geçirmiştim.Covid miyimdir sizce ya?Acayip stresliyim.

Bence değilsinizdir korkmayın

Değilsinizdir inşallah . Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. İyileşmiş bir şekilde uyanın inşallah. Nane limon için.Güzelce uyuyun .

Üzülmeyin sakin olun önce esimde gece oyleydi gittik hastaneye kovit belirtileri dedi antibiyotik yazdi nurafen felan 3 gunde gecmese gel dedi ama gecdi birsey cikmadi bence siznde oyle cok gecmis olsun kisda geldi soguk alginligidir

Ne aşı ne de hastalığı geçirmiş olmak tam olarak korumuyor. 2 aşı üzerine 2 kez covid geçirdim

Ben de sanmıyorum ama rahatlamak için yazdım buraya.Bir kaç arkadaş da grip,nezle filan oldu ama bı dönemde insan korkuyor .

İdare yeni yönetmenliğe göre covid olsak bile okula gelmemiz gerektiğini söyledi.Gel ama uzak dur dedi..Hastane rapor vermiyor.

Sonucunuz çıkana kadar okula girişiniz olmamalı.
En azından izin alın.

İdare yeni yönetmenliğe göre covid olsak bile okula gelmemiz gerektiğini söyledi.Gel ama uzak dur dedi..Hastane rapor vermiyor.
Yok artık saçmalamışlar.
Gel ama uzak dur ne yahu?
Eğitim kapandın diye ellerinden geleni üst seviyede yapıyor bazıları!
Herhangi bir semptom gösteren çocuk ve eğitimciler idare tarafından teste yollanması, okula alınmaması gerekirken büyük saçmalık bu!

Sabaha kadar sonuç çıkar, bu dönemde soğuk algınlığı da çok yaygın dikkat etmek gerek.

böyle bir şey yok hocam, meb bununla ilgili yazı yayınladı, iş bilmeyen idareyle zor
Ben de onların yalancısıyım.Sonuç çıkana kadar gelmek istemedim.Test yaptırmaya gittiğimde rapor alma gibi bir durumum olmadı malesef. Artık hastaneler rapor da vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…