- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.770
Herkese merhaba.. covşdde besincş gunum.bes gun cok zordu ınsallah kolaylasır.konuyu acma sebebım insanlara faydam dokunsun .ben faydalandım herkes faydalansın.lutfen konuyu tasımayın. Bu gunlerde herkesin ihtiyacı var bu tarz bilgilere..
Yasadıgım belirtileri zorlukları anlatmayacagım kızlar.neler yaptım?
1000 mg lık c vit
Dvit
Magnezyum
Kullandım ve bılbol su
Damıtılmıs saf kekık suyuyla buhur yaptim gargara yapıyorum
Zühre ana kozalak macunu yiyorum
Öksürük ve ateş için: yedı sarımsagı (organık) eziyorum, ustunu gececek kadar organık z.yapı ve bi miktar çörekotu yağını eklıyorjm.bıraz bekletip; ayak tabanlarıma sürüyorum ve tek kat kalın corap giyiyorum.
Alternatif tipi hafife almayın. Doktor parol dşyor baska bir sey demıyor.ateşımı bu uygulama geçirdi öksğrüğümğ de azaltti.
Bir defa yetmezse birkaç gün tekrarlayınız
Yine bi kase bala,bir soganı ince kıyım dograyın, dort saat bekletin.süzün suyunu için şurup gibi.öksrüğe iyi geliyor.
Bol salata sarımsaklı sirkelı soğanlı, her yemegımın yanında yiyorum.
Bugun daha iyi gibiyim.odadan odaya yuruyunce nefessiz kalıyorum. Insallah gecicek. Doktorunuza danısıp vitamınleri kullanabılırsınız:.. buradan cok konu hakkında bilgi edindim benım de faydam dokjnur belkı tavsiye amaclı paylasmak istedim
Yasadıgım belirtileri zorlukları anlatmayacagım kızlar.neler yaptım?
1000 mg lık c vit
Dvit
Magnezyum
Kullandım ve bılbol su
Damıtılmıs saf kekık suyuyla buhur yaptim gargara yapıyorum
Zühre ana kozalak macunu yiyorum
Öksürük ve ateş için: yedı sarımsagı (organık) eziyorum, ustunu gececek kadar organık z.yapı ve bi miktar çörekotu yağını eklıyorjm.bıraz bekletip; ayak tabanlarıma sürüyorum ve tek kat kalın corap giyiyorum.
Alternatif tipi hafife almayın. Doktor parol dşyor baska bir sey demıyor.ateşımı bu uygulama geçirdi öksğrüğümğ de azaltti.
Bir defa yetmezse birkaç gün tekrarlayınız
Yine bi kase bala,bir soganı ince kıyım dograyın, dort saat bekletin.süzün suyunu için şurup gibi.öksrüğe iyi geliyor.
Bol salata sarımsaklı sirkelı soğanlı, her yemegımın yanında yiyorum.
Bugun daha iyi gibiyim.odadan odaya yuruyunce nefessiz kalıyorum. Insallah gecicek. Doktorunuza danısıp vitamınleri kullanabılırsınız:.. buradan cok konu hakkında bilgi edindim benım de faydam dokjnur belkı tavsiye amaclı paylasmak istedim