Covid ile ilgili

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.387
15.840
298
Merhabalar,boşanma davamin olduğu ex kişi için aradılar korona koordinasyon merkezinden arıyoruz x in sağlık şikayeti var mı diye sordular.Arandiktan bir gün önce oğlum o evdeydi.
Acaba kendisi korona mı temaslı mı ? Yoksa ikisi de değil mi sizce ?

Son düzenleme:
Sizi niye arıyolar ki onun sağlık durumunu sormak için

Sizi niye arıyolar ki onun sağlık durumunu sormak için
Beraber olduğumuzu sanıp yakınıyim diye mi ben de anlamadım.İs yerinde tel kullanma yasağı var ulaşamadılar da mı aradılar yoksa zaten beraber oturduğu yakınlar mi aranır

Beraber olduğumuzu sanıp yakınıyim diye mi ben de anlamadım.İs yerinde tel kullanma yasağı var ulaşamadılar da mı aradılar yoksa zaten beraber oturduğu yakınlar mi aranır
Covid geçiren biri olarak söylüyorum direkt beni aradılar baskasını aramıyorlar

Covid geçiren biri olarak söylüyorum direkt beni aradılar baskasını aramıyorlar
Annem de geçirdi onda da babamı aramadilar annemi aradilar..Bu vatandaş iş yerinde tel yasaği olduğu için ya da uyuyor olup teli duymadiysa.. geçmiş olsun bu arada

Annem de geçirdi onda da babamı aramadilar annemi aradilar..Bu vatandaş iş yerinde tel yasaği olduğu için ya da uyuyor olup teli duymadiysa.. geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim.. vala bilemedim ama o zaman demezlermiydi ulaşamadık diye çok enteresan geldi merak ettim vala.. aman çocuguna bişi olmasın gerisi boşş

Teşekkür ederim.. vala bilemedim ama o zaman demezlermiydi ulaşamadık diye çok enteresan geldi merak ettim vala.. aman çocuguna bişi olmasın gerisi boşş
Çok gürültülü bir ortamdaydim sadece bu kadarını diyebildim ,sizi kapatıp arayayım dedim aradığımda bir türlü baglanamadim,neyse ki şimdilik bir sağlık sorunumuz yok ,olmaz da ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…