Covid aşısı sonrası emzirme

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
Kızlar merhaba. Bebegim 9aylık ve halen aktif şekilde emziriyorum.
pfizer-biontech için randevu aldım.
aşı olanlara sormak istiyorum. hangi aşıyı oldunuz ? aşıyı oldugunuz gün emizrmeyi kestinizmi, yoksa normal şekilde emzirmeye devam ettiniz mi ?

Arkadaşım biontech oldu, bebeğini emzirmeyi bıraktı 15 aylık bebeği.
Amcası doktor, çok kızmış emzirmeyi bıraktığı için.
Dün konuştuk daha bu konuyu,konu ile alakalı bilgim bu kadar, şifa olsun şimdiden

Valla ben emziriyorum ve şuan aşı olmam . Süte ne geçtiği belirsiz sonuçta kim ne derse desin . Antibiyotik bile içmiyoruz

Dün biontech oldum doktorumuzla ve sağlık ocağıyla görüştüm bebeğe de faydalı olacağını söyledi ikisi de. Bebeğim 8 aylık aktif emziriyorum.

Valla zaten aşıyla ilgili çalışmalar kısıtlı tabiki çok yeni olduğu için. Ama bi çok doktor olunması gerektiği konusunda hemfikir. Bir de benim pıhtılaşma bozukluğum var olmamam daha riskliydi.
Rsl6x,Rsl
Valla zaten aşıyla ilgili çalışmalar kısıtlı tabiki çok yeni olduğu için. Ama bi çok doktor olunması gerektiği konusunda hemfikir. Bir de benim pıhtılaşma bozukluğum var olmamam daha ris

Valla zaten aşıyla ilgili çalışmalar kısıtlı tabiki çok yeni olduğu için. Ama bi çok doktor olunması gerektiği konusunda hemfikir. Bir de benim pıhtılaşma bozukluğum var olmamam daha riskliydi.
Riskli hastaligi varsa olmalilar diyebiliyorlar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…