• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid aşılarından sonra Adetim çok az hatta olmuyor gibiyim

sabrinaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
32
22
18
Arkadaşlar covid aşısı oldum ilk dozda ara kanama yaşadım. İkinci dozdan sonra da az etki gördüm ama 8 aydır yazz doğum kontrol kullanıyorum. Geçen ay adetim çok çok azdı bir gün bile sürmedi. Bu ayda 3. Doz bionteck oldum ama şu an adet olmam lazım olmadım. Pembe akıntı var. Bir ben de mi bu etki var. Halbuki her aşı olurken doğum kontrol kullanıyorum bir şey olur mu diye sordum olmaz dediler. Benim adetim 3 aydır azıcık 😒 bilgisi olan var mı

Arkadaşlar covid aşısı oldum ilk dozda ara kanama yaşadım. İkinci dozdan sonra da az etki gördüm ama 8 aydır yazz doğum kontrol kullanıyorum. Geçen ay adetim çok çok azdı bir gün bile sürmedi. Bu ayda 3. Doz bionteck oldum ama şu an adet olmam lazım olmadım. Pembe akıntı var. Bir ben de mi bu etki var. Halbuki her aşı olurken doğum kontrol kullanıyorum bir şey olur mu diye sordum olmaz dediler. Benim adetim 3 aydır azıcık 😒 bilgisi olan var mı
Bende 3 doz yaptırdım bende bi sorun olmadı ama her bünye farklı işte. Kadın doğum doktoruna gittiniz mi yada sordunuz mu aşıdan olabilirmi diye

Bende 3 doz yaptırdım bende bi sorun olmadı ama her bünye farklı işte. Kadın doğum doktoruna gittiniz mi yada sordunuz mu aşıdan olabilirmi diye
Hayır kadın doğuma sormadım. Yazz doğum kontrol kullanıyorum ilaç olarak sayılıyor mu bunu kullanırken vurulmam sorun olur mı diye sordum hiç bir sorun teşkil etmez denildi. Ama bende bu yan etkiler fazla oldu

Geçmiş olsun bizlerde neler çıkıcak acaba bu aşıların yan etkisi olarak😯herkes bişey söylüyo yaptırsan bi çeşit yaptırmasan bi çeşit 3 doz oldum bende 4.yü yarın olucaksın deseler onuda yaptırıcam başka seçeneğimiz kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin

Back