Kızlar merhabalar ; yasaklar kalkınca direk tüp bebek yaptırmaya başladım .Neyse ben ilaçlarıma başladım hastanenin bir takım istekleri ile karşılaştım .Doktorum iyi lakin hastanenin uygulamaları sinirimi bozdu .Gittiğim hastane özel bir hastane .İlk bize dediler 220 TL covid19 testi vermek zorundasınız kan yolu ile neyse dedik tamam .Bugün de gittim bana dediğindedir burundan süründü testi vermek zorundasınız .Ben kendimi o kadar izole etmişim ve o sürüntü testini duyduğumdan beri strese girdim .hiçbir sorunum yok keyfi olarak burunuma çubuk sokup sürüntü örneği alacaklarmış .Benim bildiğim herkese yapmıyorlar tavsiye de etmiyorlar ,ne yapa bilirim .Bir öneriniz var mı ? Her kişiden bu testi alacaklarmış sürüntü testi ücretsizmiş bu arada .
E verin ne olaacak ki anlamadım.. Eğer varsa birşey tüp bebek tedavisinden önce onu halledecekler demek ki. Neyinden rahatsız olduğunuzu anlamadım.. kanda ve sürüntüde negatif çıkıp ciğer filminde pozitif çıkanlar var mesela o yüzden yapıyordurlar hepsini
E verin ne olaacak ki anlamadım.. Eğer varsa birşey tüp bebek tedavisinden önce onu halledecekler demek ki. Neyinden rahatsız olduğunuzu anlamadım.. kanda ve sürüntüde negatif çıkıp ciğer filminde pozitif çıkanlar var mesela o yüzden yapıyordurlar hepsini
canım önlem alınması çok güzel bişey aslında bende bahceiye gidiyorum eşimle bana bir form doldurttular randevu alınca maskesiz asla almıyorlar içeriye yoksa maske veriyorlar her yerde dezenfektan var yanımda eşimden başka kimswyi kabul etmiyorlar önlem iyi bence
Ya internetten baktım çok korktum böyle sokuyorlarmuş çubuğu baya acıtıyor diyorlar ,kan verirken bile kötü oluyorum .Keşke cesaretli bir insan olsam resmen çubuğu burnunun sonuna kadar koyuyorlarmış