• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid 19 ve Polyannacılık

Kızlar şaka gibi bir şey dicem size işyerine vermek için rapor almaya çalışıyorum. Filyasyom ekibi sağlık ocağı verecek demişti uğrala uğraşa ulaştım onlara sağlık ocağının dediği şey şu buraya gelmeniz lazım rapor alabilmeniz için???? Nasıl oluyor ya, benim dışarı çıkmam yasakken başkasına bulaştırma riskim varken nasıl gel derler
Sağlık ocağınız sacmalamis.
kizim korona cikinca sağlık ocagindaki aile hekimimiz aradı, rapora ihtiyacınız var mi diye. Eşimle bana 14 er günlük rapor yazıp whatsapimimiza attı.
Onlara hemen bilgi gidiyor çünkü

Kızlar şaka gibi bir şey dicem size işyerine vermek için rapor almaya çalışıyorum. Filyasyom ekibi sağlık ocağı verecek demişti uğrala uğraşa ulaştım onlara sağlık ocağının dediği şey şu buraya gelmeniz lazım rapor alabilmeniz için???? Nasıl oluyor ya, benim dışarı çıkmam yasakken başkasına bulaştırma riskim varken nasıl gel derler
Filyasyon ekibinin size online olarak vermesi lazım normalde e nabızdan baktınız mı??

Sağlık ocağınız sacmalamis.
kizim korona cikinca sağlık ocagindaki aile hekimimiz aradı, rapora ihtiyacınız var mi diye. Eşimle bana 14 er günlük rapor yazıp whatsapimimiza attı.
Onlara hemen bilgi gidiyor çünkü

Saçmalık üstelik bizde de belirtiler var 2 kat maske eldiven takın gelin dediler şaka gibi

Neden ulaşamıyorsunuz anlamadım, tam olarak hangi numarayı ve nereyi arıyorsunuz? benimde testim pozitif ve ben ağrım var dayanamayacağım diye aradığımda telefonda çok çok ilgilendiler ve ambulansla beni aldılar. Keza ailemde aradığında ulaştılar hemen. Aileme de kendi arabanızla test yaptırmaya gelin dediler. Evime geldiklerinde de 10 günlük bir rapor verdiler. Ben hiçbir yere çıkmadım

Bu süreçte bol bol su içip C vitamini tüket. Ben artık nezle gibiyim, o ağrılarım vs hepsi geçti bitti. Boğazına iyi gelecek şeyler tüket ki iltihaplanma olmasın, ben bunu yaşadım en kötüsü buydu. Bana covid ilaçları biraz ağır geldi. Yan etkilerini yaşadım maalesef. En önemlisi bünyeyi sağlam tutmak. Bol meyve ye nar mandalina vs. Geçmiş olsun. 🙏🏻

Eşim, ben, abim ve kayınvalidem covid olduk hiç birimizde ilaç kullanmıyoruz. Hafif atlatıyoruz. Yani herkeste aynı şey olmaz tabi ki ama ilaçsız atlatanda çok var evet.

Neden ulaşamıyorsunuz anlamadım, tam olarak hangi numarayı ve nereyi arıyorsunuz? benimde testim pozitif ve ben ağrım var dayanamayacağım diye aradığımda telefonda çok çok ilgilendiler ve ambulansla beni aldılar. Keza ailemde aradığında ulaştılar hemen. Aileme de kendi arabanızla test yaptırmaya gelin dediler. Evime geldiklerinde de 10 günlük bir rapor verdiler. Ben hiçbir yere çıkmadım

Bu süreçte bol bol su içip C vitamini tüket. Ben artık nezle gibiyim, o ağrılarım vs hepsi geçti bitti. Boğazına iyi gelecek şeyler tüket ki iltihaplanma olmasın, ben bunu yaşadım en kötüsü buydu. Bana covid ilaçları biraz ağır geldi. Yan etkilerini yaşadım maalesef. En önemlisi bünyeyi sağlam tutmak. Bol meyve ye nar mandalina vs. Geçmiş olsun. 🙏🏻

112yi aradım, uzun uzun bekleyince Covid birimine bağladılar, bundan önceki aramamda bağlanmadan 10 dk bekledim ve telefon kapandı. İlçe sağlık müdürlüğüne ulaşmak mümkün değil, il sağlık İlgilenmiyoruz dedi. İlaçlar bile 3 gün sonra geldi babam için. Mahalledeki sağlık ocağından rapor alacaksınız dediler sağlık ocağını defalarca aradım ulaşamadım en son sabah baya erken saatte arayıp ulaştım onda da sağlık ocağına gelin dediler. (biz de temaslıyız diye tepki vermeme rağmen çift maske takıp gelin dediler.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama neden yalan söylüyormuşum gibi bi tavırda yazdınız ki?

aile hekiminizin sizi aramasi gerekiyor diye biliyorum en azindan pozitif ciktigi icin babanizi aramasi gerekiyor.
esimin is yerinde ara ara teste gonderiliyorlar, her teste gittigiginde aile hekimi arayip temaslimisiniz belirtiniz varmi vs tarzi soru soruyor iş yerinin yolladigini belirtiyoruz.

Back