• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid-19 ve adet

Bende atlattım şükür ama regl olmam gerekirken olmadım
Böyle birşey yaşayan var mı?
Ben adetken covit oldum şimdi bir ay geçti normalde 28. günümde olurum fakat tam 35 gün oldu Tık yok. Ateşler basıyor, ağrılar oluyor kanama yok. Saat gibi ilerleyen döngüm gitti
Hala koku tat alamıyorum ayrıca. Doktora gitmeye de korkuyorum tekrar virüs kaparım diye

Ben adetken covit oldum şimdi bir ay geçti normalde 28. günümde olurum fakat tam 35 gün oldu Tık yok. Ateşler basıyor, ağrılar oluyor kanama yok. Saat gibi ilerleyen döngüm gitti
Hala koku tat alamıyorum ayrıca. Doktora gitmeye de korkuyorum tekrar virüs kaparım diye
Benim 3 gün geçti sonra biraz geldi bi gün daha yok sonra tekrar geldi
Kızlar limonlu su tüketin bol su için bu hastalık kanı koyulaştırıyor o yüzden regl döngüsü gelmiyor benim az geldi sonra limonlu suya abandım günde 1 limon sıkıp suyla içiyordum fayda sağladı
Ağrılar ateş basması hepsi regl belirtisi gösterdim ama gelen giden yoktu aynen
Benim 22 gün gecti olmadım
Hamilelik durumun yoksa korona etkileridir

Benim 3 gün geçti sonra biraz geldi bi gün daha yok sonra tekrar geldi
Kızlar limonlu su tüketin bol su için bu hastalık kanı koyulaştırıyor o yüzden regl döngüsü gelmiyor benim az geldi sonra limonlu suya abandım günde 1 limon sıkıp suyla içiyordum fayda sağladı
Ağrılar ateş basması hepsi regl belirtisi gösterdim ama gelen giden yoktu aynen

Hamilelik durumun yoksa korona etkileridir
Bugun kan verdim bakalım ne olacak

Merhaba ben 15 eylülde pozitifdim erken adet olurdum ama 1 gün gecmezdi 3 aydır öyle düzensizki. Kasım 10 da oldum son adetimi hala tık yok bu ay 12 gün. Gecti
Covid etkileri 6 8 aya kadar sürebiliyormuş
Ama bu ayda yine böyle olursa bi kontrole gidin derim. Geçmiş olsun

Back