- 4 Aralık 2020
- 18
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi Mandalinaa22
Merhaba arkadaşlar şuan koku alamamaya başladım ve Covid-19 ken adet oldum adetim bitmesi gerekirken şuan devam ediyor başına gelen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 7 gün oldu. Normalde 5 gün sürüyor ve bitmişti bir iki saat sonra tekrar başladı.Bende covid 19 ken adet oldum ama normal zamanında bitti stresten falandır kaç gün oldu
10 günü geçmediği sürece sıkıntı yokŞuan 7 gün oldu. Normalde 5 gün sürüyor ve bitmişti bir iki saat sonra tekrar başladı.
İnşallah10 günü geçmediği sürece sıkıntı yok
Bişey yoktur sanmıyorumİnşallah
Geçen ay adetim bittikten 11 gün sonra tekrar adet oldum tam normale döndü derken korktum açıkçasıBişey yoktur sanmıyorum
Folik asit kulşanmıştım sadece adetim tekrar başlayınca onu da bıraktım.İlaçlardan da olabilir. Normalde bile bir agri kesici icsek etkiliyor.
Ben ilaç kullanmıyorum şuan herhangi bir problemim yok koku duygumu yitirdim sadece ama nasıl bir illetse alt üst ettiBende covid oldugum zaman adetime de denk geldi baya baya yogun geldi adetim. Ama bittikten sonraki adetim 8 gun surdu sadece 2 gun kanamalı geçti diğer günler hep leke
Ayakta atlatıyoruz diyoruz ama içeride neleri mahvettiğini bilmiyoruzBen ilaç kullanmıyorum şuan herhangi bir problemim yok koku duygumu yitirdim sadece ama nasıl bir illetse alt üst etti
Doğru çok iyiyim derken birden yatıyoruz allak bullak ettim Allah herkese şifa versin.Ayakta atlatıyoruz diyoruz ama içeride neleri mahvettiğini bilmiyoruz
Amin inşallahDoğru çok
Doğru çok iyiyim derken birden yatıyoruz allak bullak ettim Allah herkese şifa versin.
Adet oldun muBende atlattım şükür ama regl olmam gerekirken olmadım
Böyle birşey yaşayan var mı?
Evet 3 gün sonraAdet oldun mu
Benim 22 gün gecti olmadımEvet 3 gün sonra