Covid 19-karantina ve bu donemde diş ağrısı

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.079
Merhabalar. Hepinize günaydın...
Covid 19 sebebiyle suan karantinadayiz evde pozitif vaka olduğu için.
Ama 2 gundur kizimin çürük disi cok agriyor. Karantinadayiz diye doktora da goturemiyorum.
Ama dis agrisini biliyorsunuz çok fena bir ağrı.
Karanfil denedik. Sirkeli tuzlu su gargara ağrı kesici. Karbonatli gargara. Aklimiza ne gelirse denedik. Ama ne yaptıysak geçmedi. Çocuk sabaha kadar disim ağrıyor diye yatmadi hiç.
Bu durumda yapılabilecek birşey var mı.
Şimdiden teşekkür ederim.

Yani dış etinin üstünde gözle görülür bir apse yok ama o taraftaki yanağı sis bu bariz belli.
o zaman antibiyotiksiz geçmez o yetişkinlere antibiyotik veriyolar ama çocuklarda nasıl bi tedavi oluyor hiç bilmiyorum doktorun önereceği bi ilaç olursa polislerden isteyebilirsiniz alıp getirirler iyice yayılmadan iltihap bence bi doktoru arayın en kötü aile hekiminizi arayın o da yönlendirir

o zaman antibiyotiksiz geçmez o yetişkinlere antibiyotik veriyolar ama çocuklarda nasıl bi tedavi oluyor hiç bilmiyorum doktorun önereceği bi ilaç olursa polislerden isteyebilirsiniz alıp getirirler iyice yayılmadan iltihap bence bi doktoru arayın en kötü aile hekiminizi arayın o da yönlendirir
Çok teşekkür ederim. Bugün arayıp sorayım. Inşallah tez zamanda iyileşir. Çocuk çok çekti bu dişlerinden. Hayirlisiyla bunlar düşse de yenileri çıksa artık.

Apse varsa antibiyotik kullanmalı. Benim kızımın da dolgulu dişi hafif ağrıdı. Ben ağrı kesici şurup verdim. İyi geldi. Mümkünse aile hekiminize telefonla ulaşıp yardım isteyin. Siz çıkamazsınız ama onlar belki ilacı size ulaştırırlar. Diş ağrısı çok zor. Geçmiş olsun ..

Zeytinin çekirdeğini çıkarıp iç kısmını ağrı yapan dişe koyun ağrısı azalır.Etkili bir yöntemdir.
İnşallah hemen çözüm bulursunuz.Diş ağrısı çok fena.

X