İlaçları kullanıp kalp problemi yaşayan çok kişi var, kalp krizi geçirenler bile var. İhmal etmeyin doktora götürün derim. İlaçlar ağır ve yan etkisi çok..Annem in cigerlerini kaplamisti. Ilaclar iyi geldi ama cigerlerine sicradigi icin gögsu agriyor ve kalbi de agriyor. Doktor kan sulandirici da verdi iyi geldi ama btti simdi ilaclari 6 gunluktu. Boyle olan varmi yani umarim yokturda bi umut ariyorum atlatirmi zamanla sol tarafim.agriyor diyo virusten dolayimi agri oluyor acaba. Korkuyorum cok cok korkuyorum. Ne olur iyi gelen birsey varsa soyleyin yapayim
biz zaten kan sulandirici ile kullandik yan etkisi olan o sitma ilaci onu kullanmadik zatenİlaçları kullanıp kalp problemi yaşayan çok kişi var, kalp krizi geçirenler bile var. İhmal etmeyin doktora götürün derim. İlaçlar ağır ve yan etkisi çok..
Anladim cok degil agrisi neyse goturelim Alalh razi olsunİlaçları kullanmadan da kalbi ağrıyan ve kriz geçiren var
Virüs sadece ciğerleri etkilemiyor ciğerlerden sonra kalpte de tutulum oluyor bu da krize sebep olabiliyor kesinlikle kardiyolojiye görünün ihmal etmeyin
Sıtma ilacı dediğiniz sabah akşam 1 tane içilen mi? Ben her ikisini de kullandım çünkübiz zaten kan sulandirici ile kullandik yan etkisi olan o sitma ilaci onu kullanmadik zaten
Çok geçmiş olsun iyi ki sinyalleri vermiş annenize anjiyo olup kurtulur inşallahAnnem covıd oldu, karantınası bıttı testini yeniden yaptırdı negatifti. Sevindik.
Tam negatiften bir hafta sonra tansıyonu yukseldı 20ye ve Bıgun boyunca nerdeyse dusuremedıler. Holter takıldı sonra ve ılac kullanmaya basladı. Ekg cekıldı efor testı yapıldı ve kalbinde de sorun oldugu soylendı.
Persembe gunu anjiyo olacak simdi.
Doktora gittiniz mi hıc bu sikayetlerden?
Size de cok gecmıs olsun ne guzel belirti yokken ciddiye almıssiniz.Çok geçmiş olsun iyi ki sinyalleri vermiş annenize anjiyo olup kurtulur inşallah
Ciğerlerden sonra son zamanlarda kalp ile alakalı şikayetleri çok duyar olduk
Ben negatife döndükten hemen sonra aralıklarla 4-5 kez kardiyolojiye kontrolleri yaptırdım çok korkuyorum bu olasılıklardan
Kardiyoloji doktorumun söylediği negatife dönen herkesin kesinlikle kalp kontrollerini yaptırması gerektiğini iyi ki geldiğimi söylemişti
Teşekkür ederim panik atak hastasıyım hastalığım bazen avantaj çoğu kez de dezavantaj olabiliyor :)Size de cok gecmıs olsun ne guzel belirti yokken ciddiye almıssiniz.
Annemınde tansiyon yukselmese belırtısı falan olmadı, agrı sızı.
Evde dusmeyınce hastaneye gıtmıs. 20ye kadar cıkmis ve saatler aldı dusmesı.o gunu nerdeyse hastanede gectı.
Persembe ola hayrola, ınsallah saglıkla atlatır evimize gıderız.
Cok tesekkur ederım
Canım seni hatırladım çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl şimdi annenAnnem covıd oldu, karantınası bıttı testini yeniden yaptırdı negatifti. Sevindik.
Tam negatiften bir hafta sonra tansıyonu yukseldı 20ye ve Bıgun boyunca nerdeyse dusuremedıler. Holter takıldı sonra ve ılac kullanmaya basladı. Ekg cekıldı efor testı yapıldı ve kalbinde de sorun oldugu soylendı.
Yarın anjiyo olacak annem, sız nasıl oldunuz nasılsınız sen aılen?Canım seni hatırladım çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl şimdi annen
Dua edeceğim annen içinYarın anjiyo olacak annem, sız nasıl oldunuz nasılsınız sen aılen?
Allah sifa versin en kısa zamanda eski haline doner ınsallah baban, allah razı olsun tabii haber veririm. Oglen 12 gıbı alınacak annem. Mutlaka yazarımDua edeceğim annen içinbenim babam daha iyi şimdi hala ciğerlerde lekelenme devam ediyor ama çok şükür atlattı
Yarın mutlaka haber ver bizede
evet sabah aksam 1 oln onu bize yazmadi doktorumuz. Biz tekrar kontrole gidicez bakalim durum nasilSıtma ilacı dediğiniz sabah akşam 1 tane içilen mi? Ben her ikisini de kullandım çünkü
bugun agrisi olmadi ama bizde testi yeniden yaptiricaz bide cigerleri icin test yaptiricaz bakalim ne cikicak. umarim azalmistir cigerdeki virusler. Bide siz devletemi gittiniz tekrardan test yapmal icin bende tekrar goturucem yaparlarmi testAnnem covıd oldu, karantınası bıttı testini yeniden yaptırdı negatifti. Sevindik.
Sansınızı deneyin, ilk testleri devlette yaptılar. Negatife dondu mu donmedi mi ogrenmek ıcın ozele gittiler.bugun agrisi olmadi ama bizde testi yeniden yaptiricaz bide cigerleri icin test yaptiricaz bakalim ne cikicak. umarim azalmistir cigerdeki virusler. Bide siz devletemi gittiniz tekrardan test yapmal icin bende tekrar goturucem yaparlarmi test
bizde ilk testimizi ozelde yaptik simdi gidip sorucaz yarin bakalim test yapicaklarmi tekrar. Allahim inslalah bizde atlatmisizdir ne zor hastalik yaSansınızı deneyin, ilk testleri devlette yaptılar. Negatife dondu mu donmedi mi ogrenmek ıcın ozele gittiler.
Devlete gıdıp sıkıntınızı soyleyın, Sansınızı deneyin.
Allah sifa versin.
Hıc sorma, bak annemın yarın anjiyosu var. Negatife dondu ama, o gunden beri ıyılesemedıbizde ilk testimizi ozelde yaptik simdi gidip sorucaz yarin bakalim test yapicaklarmi tekrar. Allahim inslalah bizde atlatmisizdir ne zor hastalik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?