• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Covd sonrası regl gecikmesi yaşayan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mathematics7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
320
261
33
30
Merhabalar herkese burada çok yeniyim 1 yıllık evliyim bu sene itibari ile bebek düşünmeye başladık Allah izin verirse geçen ay ilk korunmasız deneyimimizdi regl 6gün gecikti ona rağmen test yapmıştım heyecanlanıp bu ay akıllandım en az 10 gün geçmeden test yapmayacağım . Şimdi asıl sorum şu bu ay covid geçirdim hatta hala karantinam bitmedi ve regl de 2 gün gecikti covid sonrası gecikme yaşayan var mı aranızda? Bununla beraber 5gün öncesine kadar yoğun bir kasık ağrımda vardı göğüslerim şuan aşırı hassas . Tecrübelerinize ihtiyacım var 🙏

Yani duyuyoruz,burdan da okuyoruz covid sonrasi ve aşi dan sonra adet düzensizliği yaşayan çok fazla.peki siz ilaç kullandiniz mi?inşallah kullanmamissinizdir. ama tabiki siz bebek düsünuyormuşsunuz inşallah sizin gecikmeniz bebek yüzündendir.

Yani duyuyoruz,burdan da okuyoruz covid sonrasi ve aşi dan sonra adet düzensizliği yaşayan çok fazla.peki siz ilaç kullandiniz mi?inşallah kullanmamissinizdir. ama tabiki siz bebek düsünuyormuşsunuz inşallah sizin gecikmeniz bebek yüzündendir.
Sadece parol aldım oda 2 sefer eklem ağrım çok olduğu için başka bişi içmedim . Bebek için de inşallah demek istiyorum ama bir yandan covid geçirdiğim için bu ay olmasa dahamı iyi acaba diyorum olursa korkmayacağım diyemiyorum valla kafam çok karışık 😐

Sadece parol aldım oda 2 sefer eklem ağrım çok olduğu için başka bişi içmedim . Bebek için de inşallah demek istiyorum ama bir yandan covid geçirdiğim için bu ay olmasa dahamı iyi acaba diyorum olursa korkmayacağım diyemiyorum valla kafam çok karışık 😐
Hakkinizda hayirlisi olsun.Hic korkmayin,aklınıza olumsuz hiç bişey getirmeyin Rabbim neyler neylerse güzel eyler.Bekleyelim bakalim hangisi sizin icin hayirli olan

Back