• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

country tarz mobilyalar hakkında..

singesong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
664
6
46
İstanbul
Kızlar bu aralar bu tarz mobilyalara dekorasyonlara merak saldım..
Ama az bir araştırdım fiyatları çok uçuk sanki..:50:
İstanbul'da ya da Ankara'da uygun fiyata country tarz mobilyalar bulabileceğim yerler mobilyacılar var mı bildiğiniz?
Mesela bir yemek odasına 5bin 6bin değil de 4bin deseler:17:

Kızlar bu aralar bu tarz mobilyalara dekorasyonlara merak saldım..
Ama az bir araştırdım fiyatları çok uçuk sanki..:50:
İstanbul'da ya da Ankara'da uygun fiyata country tarz mobilyalar bulabileceğim yerler mobilyacılar var mı bildiğiniz?
Mesela bir yemek odasına 5bin 6bin değil de 4bin deseler:17:

masko da bu mağazalar var ama yemek odası vb şeylerin fiyatı dediğin gibi hatta ben 12 milyarlık bi tane beğendim:(
canım ağaç onlar ve ağaçlar için fiyat bu diğerleri sunta mdf filan o sebeple 5bin 6 bine cıuntry bulursan öpte başına koy derim .
yada ii bir marangoz bulup yaptıracaksın ama ondada fiyat yine 6-7 bin olur bence

masko da bu mağazalar var ama yemek odası vb şeylerin fiyatı dediğin gibi hatta ben 12 milyarlık bi tane beğendim:(
canım ağaç onlar ve ağaçlar için fiyat bu diğerleri sunta mdf filan o sebeple 5bin 6 bine cıuntry bulursan öpte başına koy derim .
yada ii bir marangoz bulup yaptıracaksın ama ondada fiyat yine 6-7 bin olur bence

kesinlikle haklısın :)) 5-6bin gerçek mobilya için oldukça iyi bir meblağ bence de

yaa kızlar doğru söylüyorsunuz da ihtiyaç çok:ssz:
Gözüm de hep en güzellerinde ahhh ahhh:31:

uygun fiyatla country için en iyi iki adres tepe home ve ikea canım. ben mobilya alırken çok yatak odası baktım da 9-10'dan aşağı fiyat vermedi hiç kimse hadi pazarlıkla 7-8e insinler. gerçek ahşap mobilyada fiyatlar fazla cidden.

ankara sitelerde outlet tepe home var orada coutry tarzı mobilyalarda var ve ciddi indirimli istersen bakablirsin......

Back
X